Tündéri hagyomány Katalin hercegné családjában: nem kéne ezen spórolniuk, mégis megteszik

A brit trónvárományosok ruháit megörökölte a kis unokatestvérük. Katalin hercegné továbbajándékozta György, Sarolta és Lajos ruhácskáit az öccse kisfiának.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.27.
Módosítva: 2024.09.27.
James Middleton katalin hercegné brit királyi család

Katalin hercegné rokonsága nagyon összetartó, a szoros kötelék akkor sem szakadt meg köztük, mikor Kate beházasodott a brit királyi családba. Tavaly született unokaöccsének pedig jó szívvel ajándékozza tovább a saját csemetéi: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg kinőtt ruháit.

Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024KATE MIDDLETON katalin hercegné
Katalin hercegné kedves gesztust tett az öccse felé Fotó: Rob Newell – CameraSport/Getty Images

Nagyon szerető és összetartó család vagyunk”

Katalin hercegné öccse, James Middleton önéletrajzi könyvet írt, melynek fókuszában imádott kutyája áll, azonban családi történetekből sincs hiány. A férfi többek között felelevenítette a kedves pillanatot, amikor nővérei, Katalin és a szintén háromgyerekes Pippa egy nagy zsák babaruhával állítottak be hozzá.

James és felesége, Alizée Thevenet tavaly lettek szülők, kisfiuk, Inigo októberben lesz egyéves.
Emlékszem, miután a kisfiam megszületett, a nővéreim hatalmas vigyorral az arcukon jelentek meg nálunk. Egy-egy nagy táska babaruhát hoztak, és meghatódva idézték fel, milyen volt, amikor az ő gyermekeik voltak ilyenek kicsikék. Nagyon szerető és összetartó család vagyunk, nagyon kedves köteléket képez már most Inigo és a hercegi unokatestvérei között, hogy a ruháikat viseli. Akár a lányokét is” – árulta el James.

Katalin hercegnének az öccsétől kapott kutyus volt a támasza

Katalin öccse az önéletrajzi könyvében a közelmúlt fejleményeire is kitért. Katalin hercegné év elején állt nyilvánosság elé rákbetegségével, amit kemoterápiás kezelés követett. A nehéz időkben a Jamestől kapott cockerspániel, Orla volt Katalin és a család fő támasza.

„Tudtam, hogy a kutyák milyen sokat segítettek nekem is a felépülésben, és mindig segítenek elterelni a negatív gondolataimat. Szóval biztos voltam benne, hogy Orla számukra is sokat segít, és valóban tette a dolgát, elterelte Katalin figyelmét a nehéz pillanatokban” – fogalmazott James, aki korábban depresszióval küzdött, amiből többek között szeretett négylábúi segítették ki.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás