Ez a pokol: 8 hetes terhesen diagnosztizálták a rákot a társkereső műsor sztárjánál

Ilyet egy nőnek sem kívánunk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.05.
baba terhes rákos pokol

Bolygónk legfejlettebb és legcivilizáltabb lénye az ember. Az evolúció során agyunk kapacitása egyre nagyobb lett, egyre okosabbak és értelmesebbek lettünk, és egy idő után már nem az ösztöneinknek éltünk, hanem gondolkodó, értelemnek szánt életet éltünk. Vannak azonban olyan ösztönök, amelyeket nem tudunk, és nem is akarunk levetkőzni. Ilyen a párkeresés és a családalapítás. Minden ember arra vágyik, hogy egy nap megtalálja azt a személyt, akivel saját gyerekei lehetnek, és akivel leélheti az életét. Erre a vágyra pedig már a szórakoztatóipar is ráült. 

terhes várandós pocak has gyermekáldás gólyahír
Rákosan csinálta végig a terhességet / Fotó: Pexels

Egyre több társkereső műsor van a tévében. Ezeket az emberek szívesen nézik, hiszen mindenki kíváncsi arra, hogy mások hogyan boldogulnak a kamerák előtt, ha szerelemről van szó. Amerika egyik legnépszerűbb társkereső valóságshow-ja a Vakszerelem, amelyben szerepelt Shaina Hurley. Végül azonban nem jöttek be a számításai, a műsorból való kilépés után viszont megismerkedett az igazival: Christos Lardakisszal. 

Nem sokkal később bejelentették, hogy babát várnak. A kicsi már megszületett és egészséges, mint a makk, azonban rögös út vezetett idáig. A híresség most először mesélt arról, hogy amikor 8 hetes terhesen egy rutinvizsgálatra ment, kiderült, hogy valami baj van. Nem sokkal később diagnosztizálták a rákot. Az orvosok sürgették a kemoterápiát, valamint hogy hamarabb, 32 hetesen hozza világra a babát, ezt azonban az anyuka megtagadta. Végül egészséges időben egészséges babát szült, és a rákot is legyőzte – írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás