Eddig titkolta! Anyuka lett a Házasság első látásra Gyöngyije

Gyöngyi élete újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis bővült a családja. A Házasság első látásra sztárja éppen csak pár hete jelentette be, hogy új párja van, de most az is kiderült, hogy egy baba is jött a szerelemmel.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.08.31.
Házasság első látásra Gyöngyi anyuka kutya

Házasság első látásra - Boda Gyöngyi élete óriásit változott, mióta vége lett a műsornak. Arra talán még mindenki emlékszik, hogy Hegedűs Csabával hozták össze a szakértők a lányt, és ők voltak az egyetlen párosok, akik nem váltak el azonnal a show végével. Egy ideig próbálták menteni a kapcsolatukat, de aztán rájöttek, hogy jobb lesz nekik külön utakon, így végül elváltak. Azóta Csabira ismét rátalált a szerelem, de Gyöngyi sem panaszkodhat, hiszen korábban úgy nyilatkozott a lapunknak, hogy alakul valami az életében. És ez még nem minden! Időközben anyuka is lett!

Házasság első látásra Gyöngyi
Anyuka lett a Házasság első látásra sztárja (Fotó: TV2)

Új taggal bővült a Házasság első látásra sztárjának családja 

Bizony, jól olvastad Gyöngyi anyuka lett, de nem pont úgy, ahogy ez elsőre hangzik. Ezzel a gondolattal a rajongói játszottak el, miután a TV2 sztárja egy kutyust fogadott az életébe, amit babakora óta nevel. A tacskó egyébként három hete boldogítja Gyöngyit, és bár sokat rosszalkodik, egyszerűen nem lehet rá haragudni.

Három hete költöztél be a lakásomba és vele együtt a szívembe! Melletted nincs unatkozás és a rosszalkodás sem áll tőled távol! De hát még kisbogyó vagy, így elnézem neked! Egy biztos, mindketten sokat tanulunk egymástól!

 - írta az Instagram-oldalán Gyöngyi.

Nagyon cuki! Kutya anyuka lettél, üdv a klubban!

 - üzenték a TV2 szépségének, aki természetesen egy fotót is mellékelt a kutyusról. Előre szólunk, hogy életveszélyesen cuki kép következik!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás