„A forgatási szünetekben sokat...” – Élő adásban vallott a szerelemről a Házasság első látásra két szakértője

A két pszichológus, Tóth Melinda és Gaál Viktor nemrég tagadta, hogy egy párt alkot. A Házasság első látásra két szakértője most mégis együtt mesélt a kamerák előtt!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.21.
Gaál Viktor Tóth Melinda Házasság első látásra

A Házasság első látásra című reality két pszichológusa, Tóth Melinda és Gaál Viktor volt az augusztus 21-i Mokka vendége. A két lélekbúvár szerelemszakértő felbukkanása az élő műsorban már csak azért is pikáns, mert hetek óta arról suttognak, hogy a forgatások során összemelegedtek. Így az sem véletlen, hogy szeptemberben több helyszínen is együtt tartanak interaktív előadásokat Szerelmek és házasságok címmel. Hmmm...

Házasság első látásra
Házasság első látásra: Tóth Melinda és Gaál Viktor között érezhető az összhang (Fotó: TV2)

Melinda és Viktor a múlt héten egy közös videóban ugyan cáfolta, hogy egy párt alkot, ugyanakkor mindkét szakember elismerte, hogy felfigyelt a köztük lévő összhangra.

„Szeretnénk cáfolni a médiában felröppent híreket” – kezdi Viktor, aki a Házasság első látásra első évadában egy alkalommal annyira beleélte magát a történésekbe, hogy el is sírta magát, amiből arra lehet következtetni, hogy egy igencsak érzelmes férfi.

„Nem vagyunk egy pár, de mi is észrevettük az összeillésünket” – vette át tőle a szót Melinda.

„Elemeztük egymás viselkedését, meg a magunkét, és arra jutottunk, hogy Melinda nagyon kognitív, tehát nagyon sokat elemez” – összegez Viktor, akiről a következőket mondja a Házasság első látásra női szakértője:

„Viktor pedig nagyon érzelmes és nagyon jó abban, hogy mélyítse a szereplők érzéseit.”

S hogy mire jutottak ebből? Azt vallják, hogy ez a két személyiség nagyon szépen kiegészíti egymást, és emiatt tudnak nagyon jól együttműködni.

Házasság első látásra: A két pszichológus kamerák előtt mesélt a szerelemről

Szabó Zsófi és Pachmann Péter szerda reggel arról faggatta a két empatikus lélekbúvárt, hogy szerintük mit rontanak el általában a párok egy kapcsolatban. Bár erről 7 percben igen nehéz beszélni, Viktor két dolgot emelt ki, a kellő kommunikáció hiányát és a konfrontáció elkerülését. 

„Abból származik minden előrelépés, hogy vállaljuk a saját érzéseinket, ha kell, ezt ütköztetjük a másikéval, és mondjuk asszertívan kommunikálva jutunk el a mindkettőnket boldogító megoldásra”

– tette hozzá Melinda, abban pedig mindketten egyetértenek, hogy a párok általában akkor fordulnak hozzájuk, amikor már tényleg nagy a baj.

„Hozzánk, amikor megjönnek, akkor már sokszor szakítás, válás szélén vannak, pedig már akkor értékes lenne pszichológushoz menniük, amikor jól működnek együtt. Mindannyian sérültek vagyunk, mindannyian hozunk ilyen-olyan problémákat magunkkal, és a párkapcsolatainkban jön ez leginkább elő, hiszen ott vagyunk napi 24 órában intim kapcsolatban összezárva valakivel” – elmélkedett a szép pszichológusnő.

Nem sokkal később Viktor vette át a szót.

„A forgatások szünetében nagyon sokat beszélgettünk Melindával. Rájöttünk, hogy mivel más irányból jövünk, más szakterületről, ezért nagyon izgalmas, ahogy ütköztetjük a nézőpontjainkat...”

– ismerte el Viktor, miközben sokatmondóan Melindára pillantott.

Gaál Viktor szerint az is problémát tud okozni egy párkapcsolatban, ha a két fél közül csak az egyik indul el a fejlődés útján (általában a nő), a másik pedig lemarad. A lemaradt, fejlődésre képtelelen fél ilyenkor nem érti, miért változott meg a partnere, ő viszont nem kér az önismereti munkából, ami sokszor elhidegülést okoz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás