Leleplezték a Házasság első látásra két szakértőjének románcát? Kiderült az igazság!

Érdekes pletyka kering a TV2 sikerműsorának háza táján! Vajon mi van a Házasság első látásra két pszichológusa között?



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
Gaál Viktor Tóth Melinda Házasság első látásra szerelem

Ezerrel dübörög a Házasság első látásra második évadának forgatása, és bár a szerelemre szomjazó szinglikről és az új házasságokról még mindenki mélyen hallgat, a forgatás során érdekes pletyka ütötte fel a fejét. És mint tudjuk, kedves olvasóink, nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Vagy mégis?

Házasság első látásra, Gaál Viktor
Házasság első látásra: Gaál Viktorról és Tóth Melindáról pletykálnak / Fotó: TV2

Annyi történt csupán, hogy a műsor két szakértője, Tóth Melinda és Gaál Viktor közzétettek egy kulisszák mögötti videót, amiben együtt meséltek egy kicsit a második évad körüli munkálatokról.

„Itt vagyunk Melindával a Házasság első látásra első vacsoráján” – kezdte a videót Viktor, majd Melinda egyből átvette tőle a szót.

„Tudjátok, ez az a helyzet, amikor mi titkos kémekként kukkoljuk, hogy mi történik. Figyeljük a testbeszédet, az interakciókat, hogy ki hogy meséli el az eddigi sztorit. Mindenre kíváncsiak vagyunk”

– fűzte hozzá Melinda, majd ismét Gaál Viktor folytatta.

„És nagyon kíváncsiak leszünk, ugye megvoltak a házasságok, mi már nagyon sok mindent tudunk, amiről nem beszélhetünk. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan érkeznek, milyen dinamikák lesznek, ki kivel, hogyan fonódott össze vagy távolodott el. Ma nagyon sok minden ki fog derülni számunkra ebből, hogy ki hogyan érkezik” fogalmazott a szakember, akinek fő szakterülete az érzelmi intelligencia, és aki az első évadban egyszer annyira bevonódott érzelmileg, hogy könnyezni kezdett a kamerák előtt

Nos, ez a második évadban is bármikor megeshet, a netezőknek most viszont inkább az tűnt fel, hogy a két lélekbúvár mennyire összeillő párost alkot(na).

A köztük lévő harmóniát erősíti az a tény is, hogy szeptembertől együtt tartanak majd egy többállomásos előadás-sorozatot, így a nagyérdemű Budapesten és vidéken is láthatja őket együtt. A téma pedig mi lehetne más, mint a szerelem és a párkapcsolat. Hisz ez az élet mozgatórugója!

Házasság első látásra: Valóban összejött a két pszichológus? Kiderült az igazság!

A Metropol telefonon elérte Tóth Melindát, aki szívesen mesélt arról, mi várható a fent említett előadásokon.

„Természetesen árulunk el érdekességeket a műsor kapcsán is, de a lényeg azon lesz, hogy a közönségben ülőkben az előadás végére felismerések szülessenek meg. Közelebb kerüljenek önmagukhoz, rájöjjenek arra, eddig milyen sémák szerint működtek a párkapcsolataikban, milyen dinamikák, rejtett mozgatórugók voltak és vannak jelen a párkapcsolatában, házasságában. Esetleg miken kéne változtatniuk egy teljesebb élet reményében”

– árulta el Melinda, aki kicsit elnevette magát, amikor a Gaál Viktorral kapcsolatos pletykákról kérdeztük.

„A való életben nem boronálódtunk össze! Az viszont igaz, hogy nagyon olajozottan működünk együtt szakemberként, még az első évadhoz képest is”

– mondta sejtelmesen Tóth Melinda.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás