Szőcs Reni a bevásárlásról: Teljesen más egy gyerekkel

Az énekesnő mindene a kislánya, sőt Amélia került első helyre a mindennapokban is. Szőcs Reni szerint anyagilag kevesebb kiadással számolnak a szülők, mint kellene.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.09.15.
Módosítva: 2024.09.15.
Amélia Szőcs Reni Reni

Szőcs Reni élete nagy fordulatot vett, amióta megszületett a kis Amélia. Reni és férje nem könnyű folyamaton mennek keresztül, ugyanis a gyermeknevelés embert próbáló feladat, mégis kislányuk bearanyozza minden napjukat. Az énekesnő vásárlási szokásai is teljesen megváltoztak.

Szőcs Reni
Szőcs Reni máshogy vásárol be, amióta gyermeke van (Fotó: Lukács-Majzik Erika)

Teljesen átváltozott az, hogy milyen egy bevásárlás

– kezdte a Metropolnak Reni az őszi bevásárlás után, aki bevallotta, kislánya került ilyen téren is prioritásba.

Szőcs Reni
Kislánya került priorba az énekesnőnél (Fotó: Lukács-Majzik Erika)

Kislánya került előtérbe

A szülői ösztönök miatt a baba érkezése után általában minden emberben átkattan egy kapcsoló, ami gyermeke szükségleteinek kielégítését segíti elő. Reninél teljesen Amélia került a bevásárlás terén is az első helyre:

Azért az ember ilyenkor nem azt nézi, hogy milyen cuccok hiányoznak a gardróbból, hanem ami tényleg elsődleges, hogy Amélia cuccai meglegyenek, vagy azok hiányának pótlása. Ez mostanában tényleg úgy néz ki, hogy neki tartunk nagybevásárlást” – szögezte le az énekesnő, aki szerint előzetesen mindig kevesebb kiadásra készülnek a szülő.

Azt látom, hogy ez anyagilag jóval nagyobb tétel, mint amikor azt elképzeli az ember, először számolna vele. Nagyon gyors tempóban nő, és amikor még kisebb volt, akkor nem volt szükség ennyi váltóruhára” – mondta Reni, aki szeretné sokat közösségbe járatni Améliát.

Szőcs Reni elmondta, milyen tervei vannak a kislányával (Fotó: Instagram)

Szőcs Reni gyermeke bölcsibe fog járni

Az anyuka szeretné, hogy lánya sokat legyen más gyerekek társaságában, ugyanis észrevette, teljesen máshogy játszik korabeliekkel, mint például vele:

Sokat szoktunk foglalkozásokra járni, sokat játszik más gyerekekkel. Mindig nagy kérdés ez, de szeretném, hogy rendesen járjon bölcsődébe és oviba is, mert szerintem ez olyan szocializálódást ad neki, amit csak én nem tudok megadni” – jegyezte meg az anyuka.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás