Szőcs Reni elárulta: Így lehet egy egyéves mellett koncertezni

A gyönyörű énekesnő kislánya, Amélia immár egyéves, és a keresztelőjét is megtartották Csíkszeredán. Bár Szőcs Reni már részben visszatért az énekléshez, a nyári koncertek mégis különleges szervezést igényelnek, amiről most lapunknak mesélt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.24.
Szőcs Reni koncertek nyaralás énekesnő édesanya

Szőcs Reni bár nagyon tehetséges énekesnő, mostanában elsősorban édesanya, hiszen 2023-ban született meg férjével közös kislányuk, Amélia. A sztáranyuka igyekszik fokozatosan visszatérni a munkához, ezért már koncerteket is vállal, sőt, új dalokon dolgozik. Persze a kicsi még alig múlt egyéves, így különleges szervezést igényelnek ezek az események. Lapunknak most Reni elárult néhány részletet arról, hogyan tervezik a nyári időszakot.

Szőcs Reni
Bizonyára nagy támasz lehet Szőcs Reni férje az énekesnő számára a nyári koncertszezonban (Fotó: Ripost)

A tehetséges énekesnő igyekezett a nyári koncertjeit a kislánya napirendjéhez igazítani, bár munkából így sem lesz hiány:

Még mindig nem álltam vissza így igazán. Főleg azért, mert az estéknél még mindig nagy szüksége van rám. Sajnos nem igazán fogadja el a tápszert, ezért az esték elég kötöttek ilyen szempontból. Nem vállaltam el mindent, olyan koncertekre tudtam igent mondani, amik nem nyúlnak annyira késő estébe. Mostanában már nem is nagyon tudom vinni magammal. Szinte már esélytelen, hogy megüljön egy helyben, mert mindent fel akar fedezni. Emiatt inkább nem kényszerítem bele ilyen helyzetbe, mert neki is rossz. Az első 6-7 hónapban ez még működött, de most már nem.

„Annyira nem lesz zsúfolt a nyaram, bár emellett sok minden más is van. Dolgozunk a saját ruhamárkánkon, amit a párommal közösen indítunk, azonkívül vannak más együttműködések is, illetve dalok, amiket szeretnénk kihozni tette hozzá.

Szőcs Reniék először fognak családként nyaralni

Reni a munka mellett szeretne a pihenésre is időt szakítani a nyáron, hiszen a kicsivel még nem voltak közösen nyaralni.

Így arányaiban munkából inkább több lesz, és koncertekből kevesebb, de nem bánom, nem akarom túlzásba vinni sem. Illetve szeretnénk elmenni egy közös nyaralásra, belföldön és külföldön is nézelődünk. Amióta Amélia megszületett, még nem voltunk együtt nyaralni, és szeretnénk neki megmutatni ezt az élményt, illetve kipróbálni, milyen is ez hármasban.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás