Úton a következő baba? Csodálatos időszakon megy keresztül a TV2 sztárja





Szőcs Reni szilvesztere több volt egy átlagos szilveszternél. Hálát adott, hogy kiskutyája 15 éve mellette van, boldogan várja, hogy pár nap múlva kislánya 8 hónapos legyen, emellett tervezgetni kezdte a következő babát, és bejelentette, hogy fejleszti saját ruhamárkáját. Elmondása szerint is egy igazán intenzív időszak közepén tart.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2024.01.02.
Szőcs Reni kutya gyerek baba ünnepek

Szőcs Reni nagyon intenzív időszakot él át. A karácsonyt és a szilvesztert követően hamarosan megünnepelheti, hogy kiskutyája 15 éves lett és pár nap múlva kislánya is betölti a 8 hónapos kort. Ráadásul egy ideje Magyarországon tartózkodnak, valamint január első hetében is itthon maradnak, ami óriási boldogság a csinos anyukának. Renit és párját ugyanis Erdélyhez kötik a gyökereik, mindkettőjüknek sok rokona él ott, így idejük nagy részét ők is ott szokták tölteni.

„Rettentő sűrű nekünk ez a néhány nap, és a legnagyobb ünnep még hátra van. Amélia két nap múlva lesz 8 hónapos! Nagy bulit csapunk, meglátogat minket a teljes család. Annak pedig igazán örülök, hogy most Magyarországon lehetünk” — mondta a TV2 Star Academy győztese, Szőcs Reni lapunknak.

Szőcs Reni
Szőcs Reni intenzív időszakot él át, rengeteg nagy eseményt kell megünnepelnie (Fotó: Ripost)

Évösszegzés, mint hagyomány

Az énekesnő minden évben hálát ad a sorsnak, azért, amit kapott, ám a hálálkodásnak nem egy megszokott formáját választja.

Összeírom, mi volt jó az adott évben.

„Annyira gyors az egész világ, még év végén sem lassítunk le, hogy kicsit végiggondoljuk a dolgokat. Én ezzel a szokással próbálok lefékezni, hálát adni, elgondolkozni. Nekem beválik, és ennek köszönhetően elmondhatom, hogy csodálatos volt számomra a 2023-as év. Olyan események történtek velem, amikre régóta vártam már, megházasodtam és anyuka lettem” – mesélte meghatódva. Majd hozzátette, hogy még egy fontos elemet szívesen megemlít a listáról, hiszen most, hogy a kiskutyája 15 éve mellette van, nem elhanyagolható Amélia és a házi kedvenc kapcsolata sem.

Hihetetlen, milyen jól kijönnek egymással, és ez így van az első perctől kezdve

– örvendezett Reni.

Szőcs Reni
Szőcs Reni megpróbált lelassítani az év végén (Fotó: Ripost)

Jöhet a kistesó?

Megtörtént a nagy bejelentés is. Pontosabban két nagy bejelentés, ami egyrészt a TV2 egykori sztárjának magánéletére, másrészt a szakmai pályafutására vonatkozik.

Nem zárkózunk el egy következő babától és bevallom, van rá esély, hogy a dolog 2024-ben már esedékes lesz

— mondta a Metropolnak. Bár Reni életében most egy új kislemez kiadásán lesz a fókusz, valamint egy nem várt, nagy projekten, amit velünk osztott meg először:

Saját ruhamárkát hozok létre.

„Egy családi vállalkozásról van szó. Tavasszal indítanánk egy webshopot, ahol általam tervezett ruhákat lehetne beszerezni. Azt pedig még elárulhatom, hogy elsődleges lesz a kényelem, mert szerintem nagyon fontos, hogy egy csinos ruha ne csak csinos legyen, hanem hordható és komfortos is” – mesélt nagy terveiről az énekesnő.

Szőcs Reni
Szőcs Reni bejelentette, tervben vagy egy új baba (Fotó: Ripost)

 





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás