RETRO RÁDIÓ

Mindenórás a magyar sztárénekesnő

A fiatal énekesnő már érzi, hogy nem sokára elérkezik a nagy nap, amikor kislányát karjaiban tarthatja. Férje már izgatottan várja, hogy belevethesse magát az atyai feladatokba.Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.04.09.
Szőcs Renáta boldogság baba

Szőcs Reni még tavaly év végén jelentette be, hogy férjével nemsokára szülők lesznek. Az orvosok csak minimális esélyt jósoltak annak, hogy a párnak természetes úton szülessen gyermeke. Nem is meglepő, hogy Reni a várandósságának minden percét igazi csodaként élik meg. Az énekesnő és párja már nagyon izgatottak a nagy nap miatt, amikor kislányukat a kezükbe foghatják.

Szőcs Renáta
Már izgatottan várja lányuk érkezését (Fotó: Szabolcs László)

Bármelyik pillanatban megindulhat a szülés

Az énekesnőnek csak úgy elröppentek a várandós hónapok, hiszen terhessége alatt is aktívan dolgozott. De az utolsó pár hetet már sokkal nehezebbnek érzi, hiszen bármelyik pillanatban elérkezhet a várva várt perc.

Minden nap egy igazi meglepetés, hogy na ma mi fog történi. Nincsen pontos dátum, hogy mikor érkezik a pici, de már érzem a jeleket, hogy lassan indul a „buli”. Már nagyon izgatottak vagyunk, de nem sietünk sehova. De már mindenre felvagyunk készülve

– kezdte mosolyogva a Ripost-nak Reni, aki azt is elárulta, hogy azért derék- és talpfájdalmai is vannak, de szerencsére boldogsága feledteti vele ezeket a kellemetlen perceket.

Szőcs Reni babát vár
Szinte sugárzik a boldogság a fiatal szülőkről (Fotó: Szőcs Reni)

Közösen gondoskodnak a piciről

Reni büszkén mesélte, hogy férje, Márk is szeretné aktívan gyakorolni apai feladatát, ezzel is megkönnyítve kedvese napjait.

„Márk már nagyon izgatottan várja a pillanatot, hogy apuka legyen. Mondta, hogy ő is mindenképpen szeretne részt venni a pici gondozásában, hiszen a kettőnk feladatának tartja. Ezzel csak még boldogabbá tesz, mert idén még szeretnék két-három zenét kiadni. Így nyugodtabban tudok eljárni akár a stúdióba, mert minden problémát meg tud majd oldani a férjem” – büszkélkedett Reni.

 

Ezeket olvastad már?
Selena Gomez párja szokatlan pedikűrt csináltatott - bizarr fotók!

Selena Gomez párja szokatlan pedikűrt csináltatott - bizarr fotók!

Szokatlanul szexire vette a figurát Natalie Portman

Szokatlanul szexire vette a figurát Natalie Portman

Rá sem lehet ismerni Amy Schumerra, komoly betegséget diagnosztizáltak nála

Rá sem lehet ismerni Amy Schumerra, komoly betegséget diagnosztizáltak nála

A TV2 sztárjai a Tisza-partján házasodnak össze

A TV2 sztárjai a Tisza-partján házasodnak össze

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás