Rába Tímea benzinkúton dolgozik, Rúzsa Magdiéknál jön a következő, Krausz besokallt — heti top 5

Rúzsa Magdi bejelentésére megőrültek a rajongók, Krausz Gábor vulgáris szavakkal ordított, Stohl András és Tilla pedig abszolút győztese az Ázsia Expressznek. Rába Tímea pedig egy benzinkúton dolgozott a kasszában. Ezeket a cikkeket kattintották leginkább az olvasóink.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.29.
Rába Timi Stohl András Krausz Gábor benzinkút Rúzsa Magdi

Rába Tímea egy olvasóriporterünk szemfüles észrevétele szerint egy törökbálinti benzinkúton dolgozik. A 90-es évek modell sztárja két éve még L.L. Juniorral kooperált együtt, a Metropolnak elárulta, most mi a helyzet.

Rába Tímea
Rába Tímea Instagram-oldalán sok mindent megoszt az életéről, ám olvasóriporterünk most egy érdekes dolgot leplezett le rólak(Fotó: RTL Klub)

Nem mondom, hogy rosszul látott az olvasóriporter, de nem dolgozom a benzinkúton. A testvérem viszont igen, és ha szükség van, akkor besegítek nekik!

Krausz Gábor kiborult 

Ismét nem tudott úrrá lenni az indulatain Krausz Gábor az Ázsia Expresszben. A műsor egyik előzeteséből kiderül, a sztárséf újra besokallt, ugyanis egy komoly kihívást jelentő feladat az idegeire ment.

Krausz Gábor
Krausz Gábor kiborult az egyik feladat miatt (Fotó: TV2)

Különválik a hercegi páros 

A királyi szakértők szerint a hercegi pár útjai különválnak. Harry herceg ugyanis a felesége nélkül utazgat. Sussex hercege egyre több önálló szereplést vállal. Úgy látszik, szeretné egyedül is megállni a helyét és kicsit függetlenedni Meghan Markle-től. Phil Dampier királyi szakértő egy külföldi lapnak nyilatkozott arról, mi lehet ennek az oka:

„Az, hogy a herceg ennyi mindent csinál egyedül, nagyon jelentős lépés a részéről. A pár egyre több időt tölt külön, ahogy Harry próbálja kitalálni, milyen úton induljon el a jövőben. 

Azt gyanítom, hogy Harry csak egy csatolmánynak érezheti magát.

Most viszont egy sokkal teljesebb és kielégítőbb szerepet szeretne magának, ezért a jövőben valószínűleg többet láthatjuk majd egyedül.”

Stohl András és Tilla abszolút győztes 

Nehéz, sőt lehetetlen lenne a színészt és a műsorvezetőt érintő negatív véleményeket találni az Ázsia Expresszről szóló posztok alatt. Stohl András és Till Attila bármilyen eredménnyel is végez az Ázsián átívelő kaland végén, egy biztos, párosuk a nézők szívét már elnyerte.

Stohl András Tilla
Stohl András és Tilla párosa abszolút közönségkedvenc lett (Fotó: Mediaworks archív)

Rúzsa Magdi nagy bejelentést tett 

Megőrülnek örömükben a rajongók: Rúzsa Magdiékánál jön a következő. Hogy pontosan mi, arról az énekesnő az Instagram-oldalán számolt be. Jelenleg a Megasztár zsűrijének tagja, és mindent megtesz azért, hogy ebben az országban új előadók kapjanak szerepet. Mindazonáltal számára a magánélet is nagyon fontos, hiszen hármas ikreivel az anyai örömöket éli meg. De persze a karrierjét sem jegeli, érkezik a következő klipje a Fák alatt című vadonatúj dalához. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás