Mi történt? Egy benzinkúton látták dolgozni Rába Tímeát

Olvasóriporterünk egy törökbálinti benzinkúton látta munka közben a 90-es évek modell sztárját. Rába Tímea két éve még L.L. Juniorral dolgozott együtt, a Metropolnak elárulta, most mi a helyzet.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.09.24. 07:00
Módosítva: 2024.09.24. 13:56
Rába Tímea munka benzinkút

Hosszú évekig Tenerifén élt férjével és három gyermekével a korábbi szépségkirálynő. Fiuk légúti betegsége miatt költöztek ki. Rába Tímea gyerekeivel és férjével 2022-ben költözött vissza Magyarországra, mert lányuk itthon akart egyetemre járni. A sztáranyuka akkor, 25 év kihagyás után újra munkába is állt, méghozzá L.L. Junior cégében. De mi történt azóta? Most ugyanis egy törökbálinti benzinkúton látták őt, kiszolgálni a vevőket.

Rába Tímea
Rába Tímea férje és gyerekei társaságában Tenerifén élt Fotó: TV2

Benzinkúton kapott munkát Rába Tímea? 

Márciusban arról lehetett olvasni, hogy a 90-es évek ünnepelt modellje keresi helyét a világban, és éppen munkát keres. Rába Tímea vallomása azért lepett meg sokakat, mert két éve nagy boldogan kezdett el dolgozni L.L. Juniorral, akit egy barátja ajánlott a figyelmébe.

Egy barátnőmnek köszönhetően jutottam el végül L.L. Juniorig, és gyorsan kiderült, hogy fogunk tudni együtt dolgozni.

„Nagy cégek reklámkampányait álmodjuk meg, majd kísérjük el az elejétől a végéig, én pedig projektvezetőként dolgozom itt. Szerencsére otthonosan dolgozom ebben a világban, mert ugyanazokkal az emberekkel találkozom, akikkel napi kapcsolatban voltam… Szerintem ő nagyon jó főnök, mindent meg lehet vele beszélni, inspiráló, tetszik, ahogy az emberekkel kommunikál, sokat lehet tőle tanulni” – nyilatkozta akkor a sztáranyuka.

A közös munkának azonban úgy tűnik, vége. Olvasóriporterünk ugyanis ezt írta: Rába Tímea a törökbálinti Annahegyi pihenő nevű benzinkúton keresi kenyerét. Fel is hívtuk az egykori modellt, hogy igaz-e a hír, hívásunkra pedig reagált.

Nem mondom, hogy rosszul látott az olvasóriporter, de nem dolgozom a benzinkúton. A testvérem viszont igen, és ha szükség van, akkor besegítek nekik!

– árulta el Tímea a Metropolnak. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás