Egykori modellhez került közel L. L. Junior, de nem úgy, ahogy gondolod

Rába Tímea beszélt arról, hogy mit kedvel igazán az énekesben. L. L. Junior lett a főnöke, fontos pozícióba került.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.22.
munkakapcsolat

Rába Tímea több év után költözött haza Magyarországra Teneriféről családjával, mivel nagyobbik lányuk magyar egyetemen szeretett volna jogot tanulni. A népszerű modell 25 év kihagyás után döntött úgy, hogy újra dolgozni kezd, és saját bevallása szerint először döcögősen indult a munkakeresés. Egy barátja azonban a figyelmébe ajánlotta L.L. Juniort, és hamar munkakapcsolatba is kerültek.

Úgy látszik, az énekes jó főnök, munkatársai szeretnek vele dolgozni. (Fotó: Metropol/Máté Krisztián)

„Egy barátnőmnek köszönhetően jutottam el végül L.L. Juniorig, és gyorsan kiderült, hogy fogunk tudni együtt dolgozni. Nagy cégek reklámkampányait álmodjuk meg, majd kísérjük el az elejétől a végéig, én pedig projektvezetőként dolgozom itt. Szerencsére otthonosan dolgozom ebben a világban, mert ugyanazokkal az emberekkel találkozom, akikkel napi kapcsolatban voltam” – mesélte a modell a Blikknek. Junior a lapnak elárulta, neki nem az fontos, hogy ki milyen papírral rendelkezik, hanem, hogy mennyire kreatív és mennyire akar dolgozni.

„Szerintem ő nagyon jó főnök, mindent meg lehet vele beszélni, inspiráló, tetszik, ahogy az emberekkel kommunikál, sokat lehet tőle tanulni” – áradozott Rába Tímea a főnökéről.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás