A királyi család csúnyán megalázta Meghan Markle-t Harry herceg születésnapján?

Persze könnyen lehet, hogy nem direkt hozták kellemetlen helyzetbe Harry herceg feleségét.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
királyi család Meghan Markle Harry herceg

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata már akkor problémás volt a brit királyi családdal, amikor még hátat sem fordítottak nekik, azóta pedig egyenesen botrányos, ami a két fél között zajlik. Néha jönnek hírek, hogy egyes családtagok békülni akarnak, főleg, amióta kiderült, hogy többen is súlyos betegséggel küzdenek, nemrég pedig olyasmi történt, ami könnyen felfogható egy igazi békejobbnak – vagy mégsem?

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Harry herceg és Meghan Markle / Fotó: JLPPA / Bestimage

A Life.hu írja, hogy Harry herceg szeptember 15-én lett 40 éves, ennek örömére a királyi család nyilvánosan köszöntötte fel őt a közösségi oldalakon. Ez akár jelentheti azt, hogy készek arra, hogy visszafogadják őt, de sajnos akad egy kis bökkenő: elképzelhető, hogy a választott kép egy burkolt üzenetet rejt.

A királyi család olyan fotóval köszöntötte fel a 40. születésnapján Harry herceget, amiről levágták a feleségét, Meghan Markle-t.

Sokak szerint ez elég megalázó, és egyértelműen azt jelzi, hogy Harryvel kész kibékülni a család, de a feleségével nem. Persze vannak, akik szerint nem erről van szó, és csak véletlenszerűen választották ki a képet – az igazságot sajnos csak a bennfentesek tudhatják ezen a ponton.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás