Ezt nem vártuk: Károly király békejobbot nyújt a fiának születésnapja alkalmából

Hosszú idő után összejöhet végre egy beszélgetés köztük.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.15.
Módosítva: 2024.09.15.
Harry herceg Károly király születésnap békülés

A hétvégén ünnepli Harry herceg a 40. születésnapját. Ám a korábbi évekkel ellentétben most csupán szűk családi körben a feleségével Meghan Markléval és két gyermekével fogja tölteni a kerek évfordulót kaliforniai otthonukban. Vasárnap este azonban néhány közeli barátjával azt tervezik, hogy egy kis pasis kiruccanást tartanak az államokban. Másnap reggel egy hatalmas meglepetés érheti a herceget, ugyanis édesapja Károly király – akivel nem éppen rózsás a viszonyuk jelenleg – azt tervezi a bennfentesek szerint, hogy Skype-on keresztül felhívja a kisebbik fiát, hogy négyszemközt tudjanak beszélni egymással.

Diana halála után a testvérek kapcsolata szorosabbá vált édesapjukkal
Károly régen sokkal jobb viszonyban volt a fiaival mint napjainkban 
Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Az apa-fia páros utoljára akkor beszélt egymással, amikor a titkáraikon keresztül egyeztettek még februárban arról, hogy találkoznak egymással Londonban, ám végül az uralkodó nem ért rá, hogy személyesen beszélhessen Harryvel. A Mirror lap szellőztette most meg egy bennfentesük segítségével, hogy Károly király úgy döntött, hogy megteszi ő az első lépést a békülés felé:

A király azt tervezi, hogy hétfőn reggel felveszi a kapcsolatot Harryvel a születésnapja alkalmából. Bár a két család jelenleg nem áll olyan közel egymáshoz, mint korábban, még mindig nagy köztük a szeretet és a tisztelet. Korábban is többször használtak már Skype-ot kommunikációra, mert láthatják közben egymást, és a személyzet mindkettejük számára be tudja állítani a kamerát zökkenőmentesen.

– árulta el a család egyik tagja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás