Leleplezték Katalin hercegnét: nem nyugszik, erre készül most

Úgy látszik, a hercegné új erőre kapott! Nem pihen tovább, számára fontos projektet támogat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.18.
gyermekkor katalin hercegné rákbetegség

Katalin hercegné szeptember 9-én jelentette be, hogy véget ért kemoterápiás kezelése. Bár ez még nem jelenti a teljes felépülését, kiderült, hogy szép csendben a munkához is visszatért, méghozzá egy számára fontos projektet folytat.

A királyi család hírleveléből derült ki, hogy a 42 éves hercegné találkozott a Center of Early Childhood csapatával a windsori kastélyban – írja a People. A közös projekt keretében arra hívják fel a figyelmet, hogy „a korai gyermekkorban szerzett tapasztalatok gyakran a mai legnehezebb társadalmi kihívások, például a függőség, a család összeomlása, a rossz mentális egészség, az öngyilkosság és a hajléktalanság alapvető okaiként” tudhatók be.

Katalin jelenléte jelzi a hercegné visszatérésének kezdetét a munkához. Amíg kemoterápiás kezelés alatt állt, és jobb napokat élt meg, akkor is ténykedett, de csak visszafogottan és kizárólag az otthonából.

Úgy tudni, hogy a háromgyermekes édesanya idén még kétszer nyilvánosság elé áll. Várhatóan megjelenik a november 11-én tartott Remembrance Day, azaz a fegyverszünet napja alkalmából megrendezett ünnepségen, valamint a westminsteri apátságba szervezett istentiszteleten karácsonykor.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás