Valami furcsát szúrtak ki Katalin hercegné kezén a rajongók

A hercegné talán nem is gondolta, hogy az ilyen apró részletek is szemet szúrnak majd a rajongóinak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.13.
katalin hercegné gyűrű házasság Vilmos herceg

Katalin hercegné és Vilmos herceg nemrég egy videóüzenetben gratulált az angol olimpiai csapatnak a sikereikért. Bár elsőre sokak figyelme arra irányult, hogy a herceg szakállat viselve jelent meg a felvételen, a szemfülesebbek a hercegné ujján is kiszúrtak valami szokatlant.

Katalin egy olyan gyűrűt visel a videón a bal kezén, amelyet Vilmostól kapott még a 2000-es évek elején, amikor a St. Andrews-i Egyetem hallgatóiként randevúztak – írja a People. A gyöngyökkel díszített, ígéretgyűrűnek is nevezett ékszert Katalin a diplomaosztóján viselte, azóta ritkán hordja. A háromgyermekes édesanya számára felbecsülhetetlen értékű gyűrű az elkötelezettséget és a hűséget jelképezi.

Katalin hercegné márciusban, szintén videóüzenetben jelentette be, hogy rákkal küzd, azóta megelőző kemoterápiás kezelésen esik át. A nyár folyamán kétszer személyesen is megjelent a nyilvánosság előtt, legutóbb a wimbledoni tenisztornán, de valószínűleg óvatosan vállal szerepléseket, mert mint korábban beismerte, a kezelések hatására vannak jobb és rosszabb napjai. Vilmos herceg mindent megtesz kedvese gyógyulása érdekében, igyekszik számára stresszmentes környezetet biztosítani. Sem ő, sem III. Károly király nem erőlteti a kötelezettségekhez való visszatérését, most mindenki számára a legfontosabb az egészsége.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás