Heti Top: Ezek a sztárhírek érdekeltek mindenkit!

Ne maradj le te sem a szaftos pletykákról. Heti Top, avagy a Metropol legolvasottabb sztárhírei ezen a héten.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.09.01.
Havas Henrik Hajdú Péter Dér Heni Gianni olasz

Hazai sztárjaink ezen a héten is szorgosan tevékenykedtek, így a közönség sem unatkozott hírek nélkül. Az olasz séf elmondta, mi az, amit ki nem állhat a magyar kulináris szokásokban, míg Hadú Péter megalázta Havas Henriket. Dér Heni lányának huncut mosolya is felrobbantotta a netet, míg a sztár lemezlovas az autóját árulja. Persze a Győzike család drámája nélkül nem is lenne Heti Top, így következzenek a hét legolvasottabb sztárhírei a Metropolon.

SZL_0155
Gianni ezt ki nem állhatja a magyar szokások közül - Fotó: Szabolcs László

Az olasz jobban tudja!

Gianni egy videóban mesélt arról, hogy mi az a magyar szokás, amit ki nem állhat. Az olasz sztárséf elárulta, a magyarok helytelenül isznak kávét és ez őt rettentően dühíti, ugyanis egy jó kapucsínót a sztár szerint így kell fogyasztani:

Hajdú Péter nem bírta szó nélkül

Sokaknál kiverte a biztosítékot Havas Henrik kijelentése, miszerint ő helyesebb volt fénykorában, mint Alain Delon, aki nemrég hunyt el. Hajdú Péternek is volt egy-két szava ehhez a kijelentéshez, ami csak még mélyebbre ásta a felelőtlen kijelentésű színészt.

Árulja a kocsiját a DJ

Metzker Viktória csakis komoly vevőket keres 2019-es gyártmányú BMW-jének, ugyanis úgy tűnik, autót cserélt. A kocsin egyedi fólia van és 11 millióért most bárkié lehet.

Huncut mosoly

A sztáranyuka lánya egyenesen felrobbantotta az internetet a mosolyával. Dér Heni nem győzi fogadni a cukibbnál cukibb üzeneteket, amiket gyermeke váltott ki rajongók szívéből.

Áll a bál Győzőéknél

Győzike nemrég páros lábbal szállt bele az apjába, ugyanis azt vallja, egy roma férfinak az asszonya halála után nem lehet más az életében. Mint elújságolta a hírt, elvileg nem csak tovább lépett édesapja, de már meg is állapodott újdonsült kedvesével.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás