Csak komoly érdeklődőnek: 11 millióért árulja Metzker Viki az autóját

Bárki megveheti az ország legjobb női lemezlovasának az autóját, de mélyen zsebbe kell nyúlni érte. Metzker Viki három év után kénytelen megválni szeretett négykerekűjétől, amiben minden extra meg van.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.08.27.
Módosítva: 2024.08.27.
Metzker Viki luxus autó eladás

Metzker Viki nemcsak jól néz ki, hanem az ország egyik legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott lemezlovasa is egyben. A szőkeség egy-egy szezonban több száz, de akár ezer fellépést bonyolít le a hazai klubbokban. A sok munka láthatóan meghozza a gyümölcsét, hiszen Vikiéknek pazar otthonuk, és felső kategóriás autójuk van. Ezeket a luxusjárgányokat előszeretettel mutatják meg a közösségi oldalaikon, amiben természetesen minden van, ami a hosszú utazást élvezhetőbbé, kényelmesebbé teszi.

Metzker Viki
Metzker Viki Fotó: Máté Krisztián

Potom 11 millióért bárki ülhet Metzker Viki autójában

Bár a gyönyörű DJ imádja a szép és gyors autóit, de neki is óhatatlanul le kell cserélnie a kocsiját, ha „kinövi” vagy jelen esetben újat vesz. Viki a napokban a közösségi oldalán meghirdette BMW 320-asát, és pár sort is mellékelt az autó fotóihoz.

Imádtam ezzel az autóval az elmúlt 3 évet, viszont új gép áll a házhoz. Sajnos már nincs hely neki! Biztonságos, full extrás és az összes extra funkció megtalálható benne! Csak komoly érdeklődőknek!

– írta a hirdetéshez Viki, amiben az ígéreteknek megfelelően minden van. De mennyiért is viheti az ember haza ezt a csoda járgányt? 

A BMW 11 millióba kerül, amit az extráknak, és az egyedi fóliának köszönhetően érthető is lenne, azonban egy hagyományosabb, szürke kivitelben ugyanez a típus egy kicsit kedvezőbb, 9-9,5 milliós áron is található. Így nem igazán tudjuk, hogy mitől kerülhet majdnem hárommillióval többe Viki autója.

Metzker Viki autója
Fájó szívvel válik meg 11 milliós BMW-jétől Metzker Viki 
Fotó: Metzker Viki/Instagram

Soha nem felejti el a balesetét

Metzker Viki 2021 szeptemberben szenvedett balesetet, amikor az autópályán, 140 km/órás sebesség mellett szalagkorlátnak csapódott. A DJ-nek szerencsére nem esett komolyabb baja, legalábbis ami a fizikai állapotát illeti

„Tudjátok, mióta az autóbalesetnem volt, teljesen máshogy érzem magam a kocsiban, egyszerűen félek. Nagyon nehéz egyébként leküzdeni magamban ezt a félelmet, hónapokig konkrétan Gabin kívül más mellé nem ültem be, annyira nem bíztam, annyira traumatizált ez az egész” – írta Metzker Viki Instagram-oldalán még 2021 végén.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás