Hajdú Péter porig alázta Havas Henriket, mindenki a "tanár úron" röhög

Sokaknál kiverte a biztosítékot Havas Henrik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.26.
Hajdú Péter Alain Delon havas henrik

Augusztus 18-án, 88 évesen elhunyt minden idők egyik legismertebb és legjóképűbb színésze, Alain Delon, a francia filmkészítés legendája. Rengetegen gyászolják őt, hiszen igazán ikonikus figura volt, aki még idős korában is bárkit el tudott csábítani egyetlen mosollyal és nézéssel – de úgy tűnik, hogy Havas Henrik sokkal vonzóbbnak tartja magát.

Rocco E I Suoi Fratelli Moviestills
Alain Delon / Fotó: TITANUS / Northfoto

Sokan kiakadtak azon, amit a "tanár úr", vagyis Havas Henrik kirakott a közösségi oldalára Alain Delon halála után. A híresség ugyanis elárulta, hogy sokkal vonzóbbnak tartja magát a világsztár színésznél.

Láttam mondjuk A fekete tulipán című filmet, megnéztem magamat a tükörben, és pontosan tudtam, hogy sokkal vonzóbb vagyok nála

írta Havas Henrik.

_XXX9675
Hajdú Péter / Fotó: Móricz István

A magyar televíziózás egyik úttörője, Hajdú Péter sem bírta szó nélkül hagyni Havas Henrik sokakat felháborító kiírását, ezért megmutatta, hogy nézett ki fiatalon Alain Delon, illetve mellé rakta a "tanár urat" is, hogy mindenki el tudja dönteni magának, hogy van-e bármiféle igazságalapja annak, amit írt.

A fene tudja🤷🏻‍♂️😂😂

– kommentelte gúnyosan Hajdú Péter a dolgot, ezzel pedig sokak szerint rendesen megalázta Havas Henriket.

Hajdú Péter posztjánál Curtis és többek között Csuti is hagytak 1-1 kommentet, és a reakciójuk alapján mindketten úgy gondolják, hogy Havas Henrik egy kicsit eltévedt, és a közelébe sem ér Alain Delonnak jóképűség terén.

Itt lehet megtekinteni Hajdú Péter posztját:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás