„Mit élhetett át!” – Hajdú Péter durván kiakadt, rég háborodott fel ennyire

A műsorvezető Instagram-oldalán írta le véleményét.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.29.
Hajdú Péter szolnoki kalandpark támadás

Egy ország fogott össze azért a kisfiúért, akit júliusban erőszakosan bántalmaztak egy szolnoki kalandparkban. Egy felnőtt férfi úgy megrúgta az egyik gyereket, hogy fejjel a földre esett és zokogni kezdett. Az ügy kapcsán Orbán Viktor közölte, következmények várhatóak. Ez ma megtörtént. A bántalmazót ugyanis a rendőrség meggyanúsította, miután egy újabb videó előkerült arról, hogy a rúgás után még vízzel arcon is öntötte a hétévest. Ennek kapcsán azonban Hajdú Péter most rettenetesen kiakadt. Kiderült ugyanis, hogy a karateedző férfit eddig azért nem hallgatta ki a rendőrség, mert nyaralt.

Hajdú Péter
Teljesen kiakadt Hajdú Péter / Fotó: Máté Krisztián

A népszerű televíziós személyiség Instagram-posztban adta ki dühét:

Mos láttam, hogy ma előkerült egy újabb videó a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazásról! A kiképzett, 3. danos karateedző, Agócs Tibor miután felrúgta a 7 éves kisfiút, többször arcon öntötte hideg vízzel! Drága kis szívem, mit élhetett át! Remélem, gyógyul a kis lelke

– kezdi hosszabb lélegzetvételű írását, majd rátért arra, mi miatt akadt ki teljes mértékben: 

Az első videó óta sok minden történt: a karateszövetség örökre eltiltotta az edzői tevékenységtől az elkövetőt, az önkormányzat és a minisztérium is visszavonta a kitüntetéseit, Kunkli Tivadar thai-box világbajnok kihívta egy mérkőzésre Agócsot, aki azóta sem válaszolt a bajnoknak, több ezer motoros személyesen ünnepelte a kisfiút és próbálta szebbé tenni a napját, a szolnoki kalandpark vezetése meghívta egy napra Rolit, hogy félelem nélkül kipróbálhasson mindent a kalandparkban. Egy dolog azonban változatlan: a gyermekbántalmazó karateedző azóta is Spanyolországban nyaral!

A férfi azóta hazatért, kihallgatása megtörtént, kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják. Újabb fejleményről nem tudni. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás