Leleplezték a SzerencseSzombat új műsorvezetőjét

Új műsorvezető érkezik a SzerencseSzombat című műsorba. Tótfalusi Fanni váltja Lolát, így Mák Kata, Harsányi Levente és Freddie mellett Fanni egészíti majd ki a műsorvezetők csapatát



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.08.03.
Tótfalusi Fanni Freddie showműsor SzerencseSzombat műsorvezető

Mint azt korábban megírtuk, Lola négy év után távozott a SzerencseSzombatból, amelyről a műsorvezető-énekesnő a közösségi oldalán úgy nyilatkozott, hogy örökké hálás lesz az itt töltött időért, de tovább kell lépnie. A hír májusban robbant, Lola műsorvezető társa, Freddie akkor egy érzelmes posztban emlékezett meg a közösen eltöltött időről. „Az utolsó adásig számíthatott rád a stáb” – írta bejegyzésében. A szomorú búcsú után a Duna zenés, szórakoztató sorsolási showműsorába most ismerős új arc érkezik Lola helyett. 

Tótfalusi Fanni, Harsányi Levente, Freddie, Mák Kata
Balról: Harsányi Levente, Tótfalusi Fanni, Mák Kata és Freddie alkotja a SzerencseSzombat műsorvezetői gárdáját (Fotó: MTVA)

Tótfalusi Fanni már bizonyított

A csinos műsorvezető az augusztus 3-i Luxorban mutatkozott be vendégként, akit a nézők az M2 Petőfi TV riportereként már megismerhetett az ország. Jelenleg az Esti Kornél című műsor háziasszonya, akitől nem idegen a showműsor, hiszen kipróbálhatta magát már a Petőfi Zenei Díjátadón is. Tótfalusi Fanni az első adására a SzerencseSzombat gyakorlott házigazdájával, az idén Petőfi Zenei Díj Az év férfi előadója címmel elismert énekessel, Fehérvári Gábor Alfréddal, vagyis Freddie-vel készül. Fanni elárulta, hogy Freddie mellett teljes biztonságban érzi magát: 

Freddie-vel dolgozni nagyon jó, úgy érzem, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Sokat beszélgettünk, megosztotta velem a tapasztalatait, ami nagyon jólesett. Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezetes lesz a műsorvezetés. Az energiája és a profizmusa nagyon motivál

Tótfalusi Fanni
Tótfalusi Fanni gyakorlott műsorvezetőként érkezett a SzerencseSzombat műsorába (Fotó: MTVA)

A szombat esti showműsor ad otthont egyébként a Luxor, a Joker és Magyarország legismertebb márkája, az Ötöslottó élő sorsolásának. A lottóshowban a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói lépnek fel, a műsor házigazdái beszélgetnek is a népszerű sztárvendégekkel. Az Ötöslottó sorsolását egyébként több mint 60 éve, 1962 óta közvetítik, amely a legrégebbi számsorsjáték. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás