Súlyos döntést hozott Katalin hercegné: tudja, hogy nincs több esélye

A hercegné nem akar nagy felhajtást kelteni maga körül, de nem titkolja, hogy átértékelte az életét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.08.
katalin hercegné rákbetegség prioritás gyermeknevelés

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, azóta pedig megelőző kemoterápiás kezelésen esik át. A hercegné korábban arra összpontosított, hogy a királyi családban eleget tegyen minden kötelezettségének, de a betegsége rádöbbentette, hogy a család az első, bármilyen ára is legyen ennek.

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
Katalin elsősorban édesanyaként tekint magára (Fotó: KGC-178)

Katalin a diagnózis óta nagyrészt távol maradt a nyilvánosság elől – írja a hindustantimes.com. Utoljára a múlt hónapban volt látható a wimbledoni teniszbajnokságon, korábban pedig elárulta, hogy „jó és rossz napokat” is átél a kezelések miatt. Robert Jobson királyi szakértő szerint a háromgyermekes édesanya „nagyon nyugodt maradt”, kerüli a stresszes helyzeteket, ugyanakkor meghatározta, hogy számára a gyerekek prioritást élveznek.

Katalin tisztában van a prioritásaival, és nem fogja elsietni a királyi feladatok idő előtti újrakezdését. Ehhez elég nagy bátorság kell

– jegyezte meg Jobson. Könnyen lehet, hogy ezt nem mindenki nézi jó szemmel, főként, hogy Vilmos herceg a következő a trónöröklési rendben, ennek ellenére az anyuka kitart álláspontja mellett, mert nem akar lemaradni gyermekei életének nagy pillanatairól. Valószínűleg az év elején szintén rákbetegséggel diagnosztizált III. Károly király most megértő vele, de azt egyelőre nem tudni, mennyi feladatot próbál majd átruházni rá az uralkodó, ha teljesen felépült. Úgy tűnik mindenesetre, hogy Katalin elszánt és Vilmos herceg is támogatja a döntését. A gondoskodó férj számára semmi sem fontosabb annál, minthogy Katalinnak stresszmentes környezetet biztosítson a felépüléshez!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás