Rácz Jenő elárulta, mi volt az egyik kedvenc pillanata az esküvőjén

Három év telt el azóta, hogy oltár elé állt a Michelin-csillagos séf és felesége. Rácz Jenő a közösségi oldalán is megemlékezett a nagy napjukról, majd elárulta, melyik a legkedvesebb emléke az esküvőjéről.



Megosztás
Szerző: Nicole
Létrehozva: 2024.08.01.
Rácz JEnő Rácz-Gyuricza Dóra kamilla évforduló

Három éve teljesen megváltozott az élete a séfnek. Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra ugyanis ezen a napon fogadtak örök hűséget egymásnak. 

293A4502 Rácz Jenő
A főzés hozta össze Rácz Jenőt és Dórit (Fotó: Szabolcs László)

Rácz Jenő imádta az esküvője minden pillanatát

Jenő és Dóri szerelmi élete mesébe illő. A Konyhafőnök című műsorban találtak egymásra, majd a forgatások után kezdtek el egymással randizni. Arról, hogy milyen jól működnek együtt, a Nyerő Páros című műsorban tettek tanúbizonyságot, amit meg is nyertek. Ezután nem sokkal tette fel Jenő a nagy kérdést Dórinak, amire a válasz természetesen egy hatalmas igen volt. Az esküvőjük csodálatos volt, alig egy évvel később pedig megszületett kislányuk, Kamilla, akivel teljessé vált az életük.

A házassági évfordulóról természetesen egyikük sem feledkezett meg, mindketten posztoltak arról, hogy milyen gyorsan elrepült ez a három év.

A séf ráadásul azt is megosztotta a követőivel, melyik pillanat volt számára a legkedvesebb, és hogy milyen óriási érzés volt az, amikor először szólíthatta feleségének Dórit.

„Boldog évfordulót kívánok neked, Ráczné! Életünk legjobb bulija volt az esküvőnk, durva, hogy elröppent 3 év azóta.”

Az egyik legkedvesebb emlékem, amikor először felébredtünk egymás mellett, mint házastársak.

 „Szerintem minden házasember életében megtörténik az a szenzációfaktor, amikor először férjemnek vagy feleségemnek szólítjuk a másikat. Imádtam minden pillanatát – fogalmazott a közösségi oldalán.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás