Kiderült: Ezt a bizarr álnevet használta Vilmos herceg

Újabb meglepő titokra derült fény az angol királyi család múltjából. Vilmos herceg meglepő álnevet használt egyetemi tanulmányai alatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
katalin hercegné egyetem Vilmos herceg

Vilmos herceg és Katalin hercegné a nyilvánosság előtt élik az életüket, a sajtó minden lépésüket követi. A hercegnének idővel hozzá kellett szoknia ehhez, de Vilmos kamerák és fotósok kereszttüzében nőtt fel.

Vilmos herceg
Vilmos herceg fiatalon, 2004-ben sokat tanult az egyetem könyvtárában (Fotó: DAVID CHESKIN / POOL / AFP)

Türelmi idő, amit tanulmányainak szentelhetett

Diana halála után Harry és Vilmos még nagyobb sajtófigyelmet kapott, ami értelemszerűen fojtogató volt számukra a gyász időszakában. A fiatal hercegek idővel elfogadták ezt, ám amikor Vilmos egyetemre ment, szüksége volt némi nyugalomra, hogy békében folytathassa tanulmányait, reflektorfénytől távol. A herceg iránti érdeklődés nyilvánvalóan nem csökkent, így ez nem tűnt egyszerű feladatnak. Annak érdekében, hogy esélye legyen a többiekhez hasonlóan hétköznapi egyetemi tapasztalatokat szereznie és beilleszkednie, Vilmos herceg egy hétköznapi álnevet használt, méghozzá azt, hogy Steve. Az egyetemre Vilmos Wales néven iratkozott be, de az osztálytársai és barátai Steve-nek szólították. Így valamelyest el tudta kerülni a nem kívánt figyelmet, főleg, hogy akkor ő volt Anglia szépfiúja, és a fiatal lányok sorbaálltak érte.

Vilmos herceg és Katalin hercegné
Vilmos herceg és Katalin hercegné a diplomaosztójuk után, 2005-ben (Fotó: SIPA)

Katalin hercegné is így ismerte Vilmos herceget

Mivel Vilmos herceg és Katalin hercegné köztudottan az egyetem alatt ismerkedtek meg, sejthető, hogy ebben az időszakban még Katalin is Steve-nek szólította leendő férjét, hiszen eleinte még csak barátok voltak. A hercegi párnak sok közös órája volt, és ugyanabban a kollégiumban laktak, mindketten 2005 júniusában diplomáztak. A többi már történelem, hiszen Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek az esküvőjük óta három gyönyörű gyermeke született, és úgy tudni, ők is álneveket használnak az iskoláikban. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás