"Szabad vagyok!" - a fiatal Vilmos herceg alkoholba fojtotta bánatát Katalinnal való szakítása után

A walesi hercegi pár életében van egy időszak, amire nem emlékeznek vissza annyira boldogan.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.30.
Vilmos herceg szakítás katalin hercegné

Habár sok nehézségen mentek át idén, Katalin és Vilmos házassága sosem volt olyan erős mint most. A walesi hercegi pár immáron 13 éve kötötte össze az életét,  három gyermek boldog szülei. Nem mindig volt ez azonban így. Volt ugyanis pár hónap, amikor Katalin és Vilmos külön életet élt.

The King, Charles III, and Members of the Royal Family Attend Trooping the Colour
Volt idő, amikor nem volt minden rendben a házasok között. Fotó: KGC-03

Mindez egyetemi tanulmányaikat követően történt. A herceg épp elkezdte katonai életét, Katalin pedig Londonban dolgozott. Évek óta tartó kapcsolatuknak pedig egy 30 perces telefonbeszélgetés során vetettek véget. Ezt követően pedig a jelenlegi trónörökös nem is búsult sokat, azonnal egy italozós éjszakába vetette magát, miközben többször azt kiabálta:

Szabad vagyok! 

- utalt ezzel arra, hogy többé ő ugyan már nincs párkapcsolatban Katalinnal, hiába szóltak már akkor a pletykák eljegyzésről.

Az estről több beszámoló is napvilágot látott, azonban mindegyik ugyanarra utal: Vilmos nem vetette meg aznap az italozást, ami végül robottánchoz vezetett nála. A herceg ugyanis azt javasolta: igyák meg az egész itallap felhozatalát. Ezzel a hatalmas partikedvvel szakításukat követően azonban nem volt egyedül. Katalint ebben az időszakban szintén többször látták testvérével együtt a londoni éjszakában szingliként partizni. 

A szerelmesek azonban egy idő után rájöttek, nem tudnak élni egymás nélkül. Épp ezért Vilmos felkereste Katalin és helyrehozták kapcsolatukat. A többi pedig már történelem - írja a Mirror.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás