Összetört Katalin: el kell engednie György herceget

Az aggódó anya nem akarja elfogadni Vilmos döntését a fiukkal kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.10.
katalin hercegné iskoláztatás Vilmos herceg György herceg

Még a tökéletesen boldog házasok is veszekednek, és ez alól nem kivétel Katalin és Vilmos sem, akik között György iskoláztatása miatt alakult ki perpatvar, az aggódó anya összetört. Vilmos ugyanis azt akarja, hogy idősebbik fiuk is az Etonra járjon, mint ő, az apja és Harry. Azonban Katalin ezt nem támogatja a legkevésbé sem, nem akarja, hogy György bentlakásos iskolában éljen, tőle távol. 

Katalin nem akarja magától távol tudni Györgyöt. Fotó: AFP

Az aggódó anya attól fél a leginkább, hogy kisfiát bántalmazni fogják és ő nem lehet majd mellette. Mindezt pedig saját negatív tapasztalataira alapozza az iskolás éveiből, amit egyenesen utált, épp ezért még év közben iskolát váltott. Katalin épp ezért azt a wiltshire-i oktatási intézményt választaná, ahova ő járt.

Katalin úgy véli, hogy Györgyöt egy első számú, csak felsőbb rétegnek szóló iskolába küldeni teljesen szembe megy azzal, ők mit képviselnek a monarchián belül 

- utalt arra egy bennfentes, hogy Katalin és Vilmos a gyerekeiket igyekeznek úgy nevelni, hogy ők csakis királyi rangjuk miatt nem különlegesebbek másoknál.

Nem ért egyet a férjével arról, hogy elküldjék őt bentlakásos iskolába, mégha az tradíció is. 

- tette hozzá. Kiemelve, hiába vitatkozott épp ezért órákat Vilmossal Katalin, vesztett. Muszáj volt beadni a derekát.

Az Etonba járatás rendkívül költséges. Egy oktatási év közel 54 ezer fontba kerül a szülőknek, vagyis közel 25 millió forintba. De nem a pénz az, ami miatt Katalin ellenkezik, hanem a távolság miatt, pláne azok után, hogy idén januárban a kórházban töltött ideje alatt csakis FaceTime-on tudott kapcsolatban lenni gyermekeivel heteken át - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás