Kökény Attila vallomása: Nincs könnyű dolga a fiamnak

A népszerű énekesnek trónkövetelője akadt, de ő ezt egy cseppet sem bánja. Kökény Attila fiával zenél, és büszkén nézi, ahogy ha lassan is, de biztosan halad a nyomdokain.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.07.17.
Módosítva: 2024.07.17.
Kökény Attila Büszkeség apa koncert

Azok a szerencsések, akik a mögöttünk álló szombaton beülhettek Kökény Attila és Rakonczai Viktor közös koncertjére a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nézőterére, láthatták és főként hallhatták, ahogy apa és fia együtt tölti meg zenével a teret és az időt. Kökény Lali ízig-vérig zenész, aki hamarosan végez a konzervatórium zongora szakán, és ha akarná sem tudná letagadni az édesapját, hiszen a fizimiskájuk és a hangi adottságaik alapján is kijelenthető, hogy az alma nem esett messze a fájától. A Megasztár ötödik évadának második helyezettje természetesen mérhetetlenül büszke a maholnap 18 éves Lalikára, így a Metropol kérésére örömmel mesélt a kapcsolatukról, és azt is megsúgta, hogy hamarosan egy születésnapi gigabulin is együtt állnak majd a színpadon.

Kökény Attila
Kökény Attila és Rakonczai Viktor két éve találtak egymásra – Fotó: Kiss Kriszta

Örömmel nézem majd, ahogy lehagy”

Lalika brutális fejlődésen ment át az utóbbi időszakban. Amikor elkezdődött a Viktorral közös Ébredés turnénk, gyakorlatilag bedobtuk őt a mély vízbe, és ő azonnal »úszni« kezdett. Mostanra pedig egyre komfortosabban érzi magát a színpadon, és nagy élvezettel figyelem, ahogy kommunikál a közönséggel.”

Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hiszen rengeteg munkával és kitartással jutott el idáig.

 „Arra pedig különösen büszke vagyok, hogy annak idején önmagától döntött úgy, hogy a nyomdokaimba lép. Az az igazság, hogy azt is ugyanilyen örömmel nézem majd, ahogy szép lassan beér engem, majd pedig lehagy” áradozott tehetséges fiáról Kökény Attila, aki szerint nagyon nem előny egy ismert zenész fiának lenni, pláne, ha a fiú a zenélést választja élethivatásául.

Kökény Attila
Kökény Lalika hatalmas sikert aratott – Fotó: Kiss Kriszta

Zsigerből jól választ, mint én”

Azt kell mondjam, hogy hála istennek az én nevem nem kövezte ki Lalika útját, sőt. Azt remélem, hogy talán egy picit még nehezebb is, mert ő is azt szeretné, ha a saját tehetsége és képessége alapján ítélnék meg, és nem az alapján, hogy én mit tudok vagy mire vittem. Aranka és én is szeretnénk, ha leválna rólunk, ha eljön az ideje, de Lalikában ott is van az erre való törekvés. Már most szép számmal akadnak önálló fellépései is, amikre egyedül jár, vagyis bepattan a kocsiba, lenyomja a bulit, majd hazajön. Ilyenkor jó látni rajta azt az ismerős, elégedett fáradtságot, amit én is érzek minden buli után” – magyarázta az énekes, majd megsúgta, hogy a jóképű Kökény kölyök szíve már foglalt, hiszen jó ideje barátnője van. „Nem tisztem Lalika magánéletéről beszélni, de annyit azért elmondhatok, hogy már két éve komoly barátnője van.” 

Egy nagyon cuki lánnyal jár, akit mindannyian nagyon kedvelünk.

Illenek egymáshoz, de ha nem így gondolnám, akkor sem szólnék bele az »ügyeibe«. Apja fia, ergo zsigerből jól választ, mint én...” – kacsintott Kökény Attila, aki természetesen Arankára gondolt. Attila végül egy komoly meghívást intézett hozzánk és lapunk olvasóihoz. „Lalika a jövőben többször lép majd föl velem, és ha minden jól megy, elkísér majd jövő év április 12-én az MVM Dome színpadára is, ahol szeretném méltóképpen megünnepelni az ötvenedik születésnapomat és persze azt a tizennégy évet, ami a Megasztár óta eltelt”tette hozzá a zenész.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás