Kökény Attila: „Soha nem féltem a kihívásoktól, bevállalós vagyok!”





Az énekes a Zsákbamacska VIP legújabb adásában bizonyítja rátermettségét. Kökény Attila szerint a műsorban jó dolog bátornak lenni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.05.
Kökény Attila TV2 Zsákbamacska VIP

Kökény Attila nem először vett részt televíziós vetélkedőben, mint mondja, elképesztően jó szórakozás a résztvevőknek és a nézőknek egyaránt.

Kökény Attila
Kökény Attila az életben nem hagyatkozik a szerencsére (Fotó: Gál Gábor)

Zseniális játék, semmi baj nem történhet és jó eséllyel még nyerni is lehet. Tudtam, hogy kikkel megyek és azt is, hogy nagyon jó lesz, mert néztem a Zsákbamacska korábbi adásait is. Nagyon örültem, hogy lehetőséget kaptam a műsorban, mert szerettem volna én is kipróbálni. Számomra még a jelmez sem volt kérdés, mikor kérdezték, hogy mi szeretnék lenni, azonnal rávágtam, hogy indián, hiszen ötvenéves leszek, az én gyerekkoromban még nem volt ennyi pókember meg superman, nagyjából indián volt és cowboy.

S hogy mennyire izgult a játék miatt, az énekes elárulta: hagyta, hogy minden a maga medrében sodródjon, nem taktikázott.

Nem szoktam ráfeszülni a dolgokra, sokkal jobban szeretem, ha a dolgok a maguk módja szerint alakulnak. Borzasztóan szeretek kockáztatni, ezért is tetszett ennyire ez a játék.

Kökény Attila Zsákbamacska
Kökény Attila indiánjelmezbe öltözött a Zsálmabacska kedvéért – Fotó: tv2

Kökény Attila nem hagyatkozik a szerencsére

Az énekes bevallotta: az életben egészen máshogy játszik, szerinte a kettőt külön kell választani és helyén kell tudni kezelni.

Én csak a televíziós műsorokra gondolok, ott kell nagyon kalandvágyónak lenni. Nem féltem soha a kihívásoktól! De például a játékgépek, kártya, kaszinó, szerencsejátékok mindig kimaradtak az életemből, sőt azt sem szerettem, ha valaki a környezetemben játszott. Édesapám lottózott sokat, én abba is maximum akkor szálltam be egy-egy szelvénnyel poénból, ha épp felhalmozódott egy nagy nyereményösszeg. Az életben magunk alakítjuk a dolgokat, de egy televíziós műsor akkor izgalmas, ha a játékosok bevállalósak, én azt hiszem, eleget tettem ennek és nagyon jól éreztem magam. Fantasztikus hangulat volt, nekem nagyon bejött.

A május 6-i Zsákbamacska adásában ismét sztárvendégek öltenek jelmezt, hogy a nézőket és egymást szórakoztatva próbára tegyék a szerencséjüket. Pólyásbabának öltözve érkezik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Oszvald Marika, jóságos bosziként tűnik fel a tévébemondó legenda Bay Éva, apácaruhába bújik Baby Gabi, indiánként láthatják a nézők Kökény Attilát. Bódi Csabi Bódi Gusztinak, míg a mirigyes Sipos Tomi kommandósnak öltözve játszik, de szexi csajokból sem lesz hiány, Hargitai Bea és Széphalmi Juliska is versenybe szállnak a nyereményekért. Rajtuk kívül a Kincsvadászok műtárgyszakértője, Megyesi Balázs és az énekes Szabó Ádám is szerencsét próbálnak a Zsákbamacska stúdiójában.

Attila és a többi híresség játékát a két műsorvezető, Szente Vajk és T. Danny vezetik, akik hol segítik, hol pedig elbizonytalanítják a sztárokat. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás