Kökény Attila: „Azt hittem, megszakad a szívem!"

Az énekes elképesztő élményekről számolt be és elárulta, milyen megdöbbentő meglepetésben volt része.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.31.
Kökény Attila sérült gyerek jótékonykodás fellépés

Kökény Attila a Sérült Fiatalok Vármegyei Találkozóján koncertezett. Az énekes a TV2 Mokkájában számolt be arról a koncertről, amit sérült gyerekeknek adott Gyulán

Kökény Attila
Kökény Attila fontosnak tartja a jótékonykodást (Fotó: Markovics Gábor / MW Bulvár)

Teljes feltöltődés a léleknek

Az énekes rendkívüli emberségességéről tett tanúbizonyságot fellépésével, azonban mint mondja, ő sokkal többet kapott ennél:

„Sok helyre hívnak, de bevallom, azt hittem, hogy itt nem fogják ismerni a dalaimat. Nagyot tévedtem, mert velem együtt énekeltek, alig akartam elhinni.”

A legmeghatóbb az volt, mikor az előadás végén odaszaladt hozzám egy 10-12 év körüli kissrác és az anyukája sírva mesélte el, hogy a fiút semmilyen mese nem érdekli, csak az én dalaimat hallgatja. Azt hittem, megszakad a szívem, nagyon meghatódtam.

„Látva ezeket a tiszta, szeretetre vágyó, őszinte gyerekeket, teljesen feltöltődtem szeretettel, elképesztő élmény volt, ez egy igazi adok-kapok.”

Kökény Attila: Ezt diktálta a szívem

Az énekes lapunknak adott interjújában elmesélte: szó sincs arról, hogy azért menne hasonló eseményre, mert szerepelni szeretne az újságokban. 

„Egyszerűen ezt diktálja a szívem. Van egy-két ismerősöm, akiknél szintén vannak sérült gyerekek és látom, hogy ők mit élnek meg. Amit ezek a gyerekek adnak, azt semmivel nem lehet pótolni, mert olyan tiszta szívűek és olyan őszintén szeretnek, ami felfoghatatlan. A zene csodákra képes és fantasztikus közvetítő csatorna a gyerekek felé.”

Kökény Attila úgy nyilatkozott, korábban saját gyerekeit is elvitte hasonló helyekre. 

Egyszer-egyszer eljöttek velem ilyen jótékonykodásra, de olyan helyre is elvittem őket, ahol nem sérültek, hanem szélsőségesen szegény körülmények között lévő gyerekek éltek, mert úgy gondolom, hogy ezt látniuk és tapasztalniuk kell. Tervezem, hogy elviszem majd az unokáimat is, de ők még nagyon kicsik ehhez, nem fognák fel.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás