Megtörte a csendet Harry herceg: szívszorító vallomást tett gyermekkoráról

A herceg az édesanyjával való kapcsolatáról mesélt.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.30.
vallomás Diana hercegné királyi család Harry herceg

Harry hercegnek és testvérének, Vilmosnak édesanyjuk tragikus halálának árnyékában kellett felnőniük. Mindkét herceg örökölte Diana számos tulajdonságát.

Vilmos ,Harry
Gyerekkoráról és édesanyjával való kapcsolatáról mesélt Harry herceg Fotó: AFP

Harry herceg és Meghan Markle Netflix-sorozatában pedig a fiatalabbik testvér beszélt édesanyjáról és arról, hogy mi mindenre emlékszik róla. A hatrészes dokumentumsorozat egy sor leleplezést és állítást tartalmaz Harry édesanyjáról, Dianáról. Emellett arra is fény derült belőle, hogyan ismerkedett meg Harry és Meghan, miért döntöttek úgy, hogy otthagyják a királyi családot, és még sok minden másról, ami valószínűleg nem esett jól a windsori háznak.

A sorozatban Harry felidézett egy konkrét emléket az édesanyjával kapcsolatban. A sussexi herceg elmondta, hogy nem sok korai emléke van Dianáról, úgy véli, hogy ezeket tudatosan „blokkolta”. Diana 1997 augusztusában halt meg autóbalesetben, amikor Harry mindössze 12 éves volt.

A gyerekkoromra úgy emlékszem, tele volt nevetéssel, boldogsággal és kalandokkal. Nem sok korai emlékem van az anyukámról. Majdnem olyan volt, mintha belsőleg valahogy blokkoltam volna őket. De mindig emlékszem a nevetésére, a pimasz nevetésére. Arra, hogy mindig azt mondta nekem: „Nézd, bajba kerülhetsz, csak ne kapjanak el”. 

Hozzátette: "És én mindig is az a pimasz ember leszek belül!"

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás