Erre senki sem számított: Vilmos herceg elárulta, melyik a kedvenc filmje





A brit királyi család nem rajong A korona című sorozatért. A trónvárományos Vilmos herceg egész más műfajt kedvel, ami sokakat meglep.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.18.
Módosítva: 2024.01.18.
Deadpool brit királyi család Vilmos herceg

Vilmos herceg egy napon Egyesült Királyság uralkodója lesz, és még a mostaninál is több illemszabályhoz kell majd igazodnia. Ám addig is olykor megmutatja a laza oldalát, és mint kiderült, a kedvenc filmje sem a visszafogottságáról híres…

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Vilmos herceg a feketehumorért rajong Fotó: AFP

„Deadpool és minden, ami Batman

A brit királyi család életrajzírója, Robert Hardman meglepő tényről rántotta le a leplet a leendő uralkodóval kapcsolatban.
Filmeket illetően Vilmos kedvencei a szuperhősfilmek, a legnagyobb kedvence a Deadpool és minden, ami Batman” – idézte a People a szakértő szavait. A Deadpoolban Ryan Reynolds önti magából a nem túl politikailag korrekt vicceket, s erőszakból sincs hiány: nem véletlenül csak nagykorúak számára ajánlott a megtekintése… Sokan nem gondolnák hát a kissé karót nyeltnek tűnő Vilmosról, hogy épp ez a polgárpukkasztó feketekomédia a kedvence.

Vilmos csak a szemét forgatja

Az életrajzíró hozzátette, a királyi család életéről szóló A korona című Netflix-sorozat nem tartozik a család kedvencei közé…
A herceg… csak forgatja a szemeit, ha a sorozat szóba kerül. Inkább nem mond semmit, nem akar olyannak tűnni, aki folyton panaszkodik” – tette hozzá az író.

Sarolta kedvenc filmje

Nemcsak Vilmos herceg kedvenc filmjéről hullott le a lepel. Néhány hónapja Katalin hercegné a lányuk, Sarolta legkedvesebb meséjéről vallott, miközben pakolászás közben a kezébe akadt egy Buzz Lightyear-figura.

A lányom nagy Toy Story-rajongó" − ismerte el Kate, de korábban az is kiderült, az 1994-es Oroszlánkirályt is számtalanszor megnézte már a család.

SAROLTA hercegnõ; LAJOS herceg; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; III. KÁROLY
Vilmos és Katalin három gyerkőce nagy Disney-rajongó Fotó: Alastair Grant




 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás