Elképesztő dolgot mondott Nyári Dia kisfia!

Zéti gyermeki őszinteséggel foglalta össze az életét. Nyári Dia pedig büszke édesanyaként osztotta meg a világgal.



Megosztás
Szerző: S. V.
Létrehozva: 2024.07.30.
Nyári Dia kisfia gyerekszáj

Köztudott, hogy minden gyermek őszinte, nem kivétel ez alól Nyári Dia kisfia, aki nemrég ünnepelte 6. születésnapját. A fiúcska már reggel bölcs, így korán megalapozta szülei napját.

HOT FELTÖLTÉS NYÁRI DIA
Nyári Dia kisfia bölcsességgel kezdte a napot (Fotó: archív/hot! magazin)

Csóró vagyok, mint a templom kenyere!

– jelentette ki.

Nyilván ez Zétény saját megélése, aki korának megfelelő, sőt, kifejezetten ingergazdag körülmények között nő fel, hiszen édesanyjával olykor otthon buliznak Pinket hallgatva, vagy éppen édesapjával, Kovács Dániellel hármasban látnak világot.

A színésznő Instagramon tette közzé a megfontolt mondatot, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, meginvitálta követőit, hogy osszák meg hasonló tapaszatlataikat.

Kapva kapott az alkalmon Lékai-Kiss Ramóna, aki kisfiával jelenleg a párizsi olimpia helyszínén szurkol a férje, Lékai Máté vezette férfi kézilabdacsapatnak, és az összes magyar sportolónak. Így egyenesen a francia fővárosból érkeztek az ötéves Noé korábbi szavai:

Értsd már meg, hogy az cigaretta utca! #dohányutca

Nyári Dia lavinája

Innentől nem volt megállás, a kommentelők cukibbnál cukibb aranyköpéseket tettek közkinccsé. Akadtak köztük nyomdafestéket kevésbé tűrők, amelyeket  nem közölhetünk. Így a fennmaradó – még mindig zseniális – halomból szubjektív válogatás alapján a legjobbakat közöljük veletek:

Huncut vagyok, mint a fába szorult féreg.

Két gombóc vaníliafagyit kérek cukorkával a tetején. De a cukorkát ne sajnáld!

Beleimádlak a szakadékba

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás