Hatalmasat robbantott Curtis: ismét terápiáról vallott, hatrahőköltek a rajongók

A zenésztől ritkaság, hogy megcsillogtatja az énekhangját, pedig amilyen jó kritikákat kap, akár többször is bevállalhatná az éneklést. Curtis Kegyelem című új slágere mindenesetre telitalálat lett.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.27.
Curtis új dal siker kegyelem

Curtis idén már a második új dalával rukkol elő, úgy fest, hogy igencsak termékeny időszakot tudhat magáénak. Az előadó ráadásul egészen új vizekre evezett Kegyelem című számával, ami nemcsak a műfajában, témájában és időzítésében, hanem Curtis rendhagyó előadásmódja miatt is váratlannak mondható. Nem meglepő, hogy nagyot is robbant a YouTube-on a csütörtök délután megjelent sláger. 

Curtis
Curtis nagyon érezte, hogy milyen balladával kell előrukkolnia Fotó: Curtis 

A nők hozzák ki belőle 

Curtis új slágere egy elmúlóban lévő szerelmet mesél el. Hogy ennek mennyi köze van a valósághoz, vagyis, hogy Curtis és a szerelme, Barnai Judit kapcsolata mennyire stabil, arról nem tudni... A kérdés azért időszerű, mert az elmúlt időszakban felreppentek olyan pletykák, miszerint a szerelmesek szakítottak egymással, de a rapper csütörtökön ezt egyértelműen tagadta a Bors napilapnak adott exkluzív interjújában. A lényeg, hogy szinte biztos, hogy nehéz időszak van a zenész mögött, ami viszont a legjobbat képes kihozni belőle. Emlékezzünk csak arra, amikor Curtis szakított a gyermeke édesanyjával, Krisztivel... Akkor született az egyik legszebb dala, a "Lehetne újra február". 

Curtis: Hosszú idő óta először ismét énekelek

Curtis azt mondja, hogy az új szerzeménye még saját magának is jó terápia... 

Néhányan meglepődhetnek, hogy egyáltalán nem rappelek a dalban, de aki jobban elmerült az eddigi zenei munkásságomban, az tudja, hogy a kezdetektől fogva dallamosabb vonalát képviseltem a rapműfajnak . Már a „Lehetne újra február” is eltér a hiphoptól, viszont a „Kegyelem”-nél még ennél is messzebbre merészkedtem, egészen más, mint az eddigiek! Ez egy, a szó szoros értelmében vett popdal, teljesen új hangzással, melyben hosszú idő óta először ismét énekelek

 – mondta el Széki Attila. 

Az új számot egy gondtalanabb időszakomban kezdtem el írni nagyjából másfél évvel ezelőtt, mégis terápiás céllal újra elővettem. Most tudtam csak befejezni, ki kellett írnom magamból azokat a dolgokat, amik a lelkemben harcolnak.

Az új sláger fantasztikus fogadtatást kapott, fél nappal a megjelenése után máris a legfelkapottabb lejátszások között van, a kommentelők pedig szuperlatívuszokban beszélnek róla. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás