„Egy év alatt hevertem ki ezt a szakítást”, Curtis exe őszintén vallott élete legnehezebb időszakáról





Bár Krisztikét eleinte megviselte a szakítás, az édesanyát a kisfia rádöbbentette, hogy változtatnia kell az életén. Az egyedülálló édesanya könyvében mesél el mindent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.09.
A nap vallomása

Nagy törés volt Meszimerisz Krisztina életében, amikor szétváltak Curtisszel, a kisfia édesapjával. Derült égből villámcsapásként érte, hogy egyedülálló anyaként kell helytállnia az életben. Bár a közös gyerme­kükkel kapcsolatban számíthatott és most is számíthat a gyerek édesapjára, nőként és anyaként egyedül maradt a világban. Krisztina meglepően hamar állt talpra, egy isteni jel hatására felszívta magát. Nem is akárhogyan! Könyvet írt, a rettegett kitárulkozás pedig meghozta a várva várt megnyugvást számára.

Krisztike és Curtis 2020 év elején már kimondták a kapcsolatuk végét, de a nyilvánossággal csupán tavaly augusztusban közölték, hogy külön utakon folytatják

„Egyik nap ültem a szobában, elfogott a rossz érzés és a szomorúság, elkezdtem sírni. Aznap egész nap feszített a zokog­hatnék, de igyekeztem tartani magam, a fiamra koncentráltam és a napi teendőkre, gondoltam, ez elég lesz ahhoz, hogy átlendüljek. Ott, akkor mégis összeomlottam. Potyogtak a könnyeim, már nem tudtam visszatartani”– mesélte elsőként a Borsnak a könyvben is leírt emlékeit Krisztina.

Nem akarta, hogy a fia így lássa őt

„Aztán váratlanul odatotyogott hozzám a kisfiam. Csak nézett rám a csillag szemeivel, és éreztem, hogy ő is szomorú lett. Mert az anyukája szenved. A te­kintete olyan mélyen megérintett, hogy ott, abban a percben felszívtam ma­gam, és megfogadtam: soha többé nem fordulhat elő, hogy sírni lásson en­gem. Eldöntöttem, hogy a kisfiam mellett csak ma­gamra fogok koncentrálni, és sosem gyötröm magam azzal a kérdéssel, hogy mi lesz velünk, vagy hogy hogyan fogom végigcsinálni. Igenis megmutatom, hogy képes vagyok arra, hogy jó anyja legyek ennek a kisembernek, és aki nem hitt bennem, annak is megmutatom, hogy túlélem. Ezt is.”

Nem akarja, hogy a fia szomorúnak lássa őt

Krisztinát onnantól kezdve tényleg csak mosolyogni láttuk, bizonyítja ezt az Instagram-oldala, ahol jelenleg 137 ezer követője van. A rengeteg követőnek egyébként – mint arról a könyvében is ír – nagyon sokat kö­szönhet.

Lelkileg már egyenesbe jött

„Egy év alatt hevertem ki ezt a szerelmet, de úgy néz ki, most már lelkileg egyenesben vagyok. Egy évvel ezelőtt kerestek meg az ötlettel, hogy írjak könyvet” – folytatta Krisztina.

„De nem voltam bizakodó, arra gondoltam, hogy világéletemben irtóztam attól, hogy kitárulkozzak. Ráadásul ki venné meg a könyvet? Ki kíváncsi rám? Sokat gondolkodtam, de aztán rájöttem, hogy talán nekem is jót fog tenni, ha kiírom magamból mindazt, ami belülről feszít. Akartam, hogy lássák az embe­rek, hogy nem csak egy üresfejű, mutatós nő vagyok. A szakítás után sokan egy kalap alá vettek Curtisszel, ami nagyon bántott” – hangsúlyozta Krisztina.

Hálás a követőinek

„A követőimnek nagyon sokat köszönhetek, és ez nem egy kötelező udvariassági kör, tényleg így van. Számtalan pozitív visszajelzést kaptam, például a szülés után, amikor az első fo­tózást vállaltam, vagy megdicsérnek, mert úgy látják, jól nevelem a kisfiam, és támogatnak abban is, hogy Curtisszel, ha külön is, de együtt neveljük a gyermekünket. Ezért is szól elsősorban az Instagram-követőknek a könyv. De persze mellettük azoknak is, akik ugyanolyan élethelyzetben vannak, mint amilyenben én va­gyok, egyedülálló édesanyaként.”

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás