Zámbó Krisztián kemény üzenetet kapott a sorstól: Lassítanom kell!

Az énekes nehéz időszakon van túl és megértette, hogy bár a sorozatos sorscsapásokat a véletlen szülte, nem árt, ha túl a 40-en kicsit behúzza a féket és jobban odafigyel a jelekre, mint korábban. Zámbó Krisztián kicsit behúzta a féket, de a háttérben nagy terveket szövöget szerelmével.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.06.30.
Zámbó Krisztián baleset sérülés

Hosszú hetek teltek el azóta, hogy Zámbó Krisztián súlyos bringabalesetet szenvedett, amelynek során eltört a könyöke, a csuklója és több bordája is megrepedt. Az énekesnek mára ugyan már nincsenek fájdalmai, de ahogy ő fogalmaz: „setlik-botlik, mert még nem meri teljes erőbedobással használni a karját. Ráadásul nem ezzel a balesettel kezdődött Krisztián pechszériája!

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián reméli, hogy a pechszéria után végre rámosolyog a szerencse Fotó: Bors

Zámbó Krisztiánt az ág is húzza

„Van valami, amit a sors nagyon meg akart nekem üzenni az elmúlt időszakban, eddig valahogy nem akartam, vagy tudtam meghallani. Nem a bringabaleset volt az első jel, hiszen alig három nappal korábban az egyik bevásárlóközpont mozgólépcsőjén már összetörtem magam. 

Valahogy félreléptem és hátraestem.

„Mivel a mozgólépcső felfelé haladt, én ott pörögtem a tetején és tele lettem kék, zöld, lila foltokkal. Erre jött a bringás incidens, most pedig azért töröm össze magam folyton, mert esetlenkedek a sérült karommal” – kezdte a Metropolnak Zámbó Krisztián, aki ha csak óvatosan is, de mára visszatért az edzésekhez, hiszen éppen egy komoly életmódváltásba kezdett, amikor megtörtént a baj. Közben pedig komoly terveket dédelgetnek kedvesével, Zsuzsikával, aki egy pici, de festői szőlőbirtok tulajdonosa lett.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián párja egy szőlőbirtok tulajdonosa lett, a pár úgy tervezi, belevág a falusi turizmusba 
Fotó: Bors

Nagy terveket dédelgetnek szerelmével

„Zsuzsika családjának régóta van Ságváron egy kis szőlőse, ahol az elmúlt években gyakran pihentünk, ha egy kicsit el akartunk bújni a világ elől. Nemrég az övé lett, és már el is terveztük, mihez kezdjünk vele.” 

Van rajta egy pici présház, de mi szeretnénk néhány mobilházat is felállítani a területen, és belevágunk a falusi turizmusba.

„Ehhez persze még sok idő és még több pénz kell, így most azon dolgozunk, hogy megteremtsük a lehetőséget” – magyarázta az énekes, aki egy másik tervüket is elárulta.

„Norbi barátom fejéből pattant ki az ötlet, hogy néhány híres embert felkérjünk, álmodják meg a saját, kedvenc pizzájukat, amit Roland, a séf barátunk precízen el is készít.” 

Már fel is vettük a kapcsolatot néhány étteremmel, de ez is csak kezdeti stádiumban van. Szóval, van mit csinálnunk, de most lassítanom kell egy picit, mielőtt belevágunk a komolyabb munkába.

„Addig persze járok fellépni, hiszen szerencsére sokfelé hívnak” – zárta a beszélgetést Zámbó Krisztián. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás