Súlyos következménye lett Zámbó Krisztián balesetének - Videó

Az énekes rendkívül nehezen épült fel könyöktörése után. Zámbó Krisztián most arról beszélt, tulajdonképpen kedvese, Takács Zsuzska is hibás a biciklis baleset miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.15.
törés Zámbó Krisztián Takács Zsuzska baleset

Zámbó Krisztián körülbelül két hónappal ezelőtt szenvedett balesetet, tudniillik olyan szerencsétlenül esett, hogy csuklója és könyöke is eltört, de szerencsére, nem elmozdult törés volt, így könnyen össze tudott forrni. A felépülés azonban közel sem merült ki ennyiben, az énekes nem tudott edzeni járni és emiatt felszaladtak rá a plusz kilók. Kiderült, még szerelme is lúdas a történetben!

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska
Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska teljes harmóniában élnek egymással (Fotó: bors)

Voltak előjelek

Krisztián a Mokka adásában bevallotta, hogy a baleset előtt nem sokkal egy bevásárlóközpontban már fel kellett volna figyelnie a jelekre, ugyanis mikor épp ment felfelé egy mozgólépcsőn, megbotlott a legtetején és visszagurult rajta. „Igazából Zsuzska is hibás, mert épp ránéztem egy pillanatra, amikor megtörtént a baj.”

Nyilván maga a törés is probléma volt, de nekem az okozta a legnagyobb gondot, hogy férfiként nem szeretem a kiszolgáltatottságot. Nem volt egy könnyű időszak ez a mostani, a törés előtt az Ázsia Expresszben is voltam, nem spoilerezek, de kőkemény volt.

Ez lehet a kapcsolatuk titka

Takács Zsuzska szerint nem volt olyan vészes a lábadozás időszaka, mint mondja, egy edzés utáni izomláz ennél rosszabbul szokott elsülni: Nem éreztem azt, hogy sokat panaszkodott volna, tegnap már biciklire ült, attól féltem, nehogy most a lábát törje el. Ez is olyan, amit együtt oldottunk meg, mint minden mást.”

A kapcsolatuk harmóniáját tekintve pedig Krisztián lerántotta a leplet: „Az a titkunk, hogy egyáltalán nem illünk össze, teljesen más embertípusok vagyunk.”

Zsuzska szerint viszont nem ez számít: 

Szerintem mindkét félnek dolgoznia kell a kapcsolaton, külön-külön nem lehet semmit megoldani. Egyikünk sem egyszerű eset, így van, amikor nekem nehezebb, van, amikor Krisztiánnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás