Takács Zsuzska az útkereséséről: „Krisztián mellett megtaláltam a helyem”

Zámbó Krisztián szerelme elismerte, hogy sokáig nem találta a helyét a világban, rengeteg mindenbe belekezdett, amit aztán nem fejezett be. Takács Zsuzska saját útkereséséről vallott.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.16.
Módosítva: 2024.05.16.
Takács Zsuzska Zámbó Krisztián útkeresés kiteljesedés olaszországi

Takács Zsuzska sokak megdöbbenésére nemrég olaszországi terveiről mesélt, úgy érzi, szeretne hosszabb időt is eltölteni ott, jobban megismerni a kultúrájukat. Ehhez még olaszul is szívesen megtanulna.

Takács Zsuzska
Takács Zsuzska szeretne majd egyszer hosszabb időt is eltölteni Olaszországban Krisztiánnal (Fotó: Szabolcs László)

A kiteljesedés még hiányzik

Zsuzska elárulta, hogy nagyon sokat gondolkodott rajta, mi lenne igazán neki való.

Eredetileg táncművész a szakmám, a gyerekkoromat és a fiatalkoromat ez töltötte ki tulajdonképpen, hogy élsportoló voltam és táncoltam. Aztán abba kellett hagynom, mert már mindenem fájt. Tanultam utána újságírónak, zumbaoktatónak, szempilladúsítónak. Nagyon sok minden megtetszett, de egyiknél se éreztem úgy, hogy kiteljesedtem volna. Ezért is kezdtünk el utazni Krisztiánnal és ezért kezdtem vele dolgozni, most jól érzem magam. Szeretnék valami új dolgot is belevinni az életembe, innen van az olaszországi lelkesedés is, nemrég jártam ott és teljesen lenyűgözött.

De honnan jön a lendület?

Zsuzska a Metropolnak elmesélte, hogy Krisztiánnal nehéz időszakon vannak túl, hiszen az Ázsia Expressz forgatása miatt egy ideig távol voltak egymástól, illetve Krisztiánnak egy biciklis baleset miatt a könyöke is eltört. 

Nem nagyon tudtunk most kimozdulni, bár a nagy kötést már leszedték róla, a csuklója még sínben van, remélem, az sem tart már sokáig. Együttérzek vele, bár tény, hogy most csomó programot és megszokott rutint el kellett halasztani. Szoktunk például szaunaszeánszokra járni egy héten kétszer-háromszor, ezt most el kellett engedni. Nagyon szeretünk kirándulni, biciklizni, egyáltalán a természetben lenni, úgyhogy nagyon várom, hogy visszakaphassuk a mindennapjainkat. A fellépések terén szerencsére már megindult a nyári szezon.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás