Balesetet szenvedett, mindkét karját eltörte a magyar műsorvezető – Videó

Nézni is rossz a róla készült felvételt! Joshi Bharat elsők között kívánt jobbulást.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.30.
Módosítva: 2024.06.30.
kandász andi kartörés kerékpárbaleset

Kerékpárbalesetet szenvedett Kandász Andi! A sportos életet elő műsorvezető, aki rendszeresen fut, úszik és kerékpározik, mindkét karját eltörte, így a következő hetekre maximálisan a családja segítségére lesz utalva.

Kerékpárbalesetet szenvedett Kandász Andi – mindkét karját eltörte (Fotó: Andras_Lung_Photography@2015 / Hot! magazin)

A begipszelt karú Kandi minden bizonnyal némi segítséggel osztotta meg a róla készült videót az Instagram-oldalán, melyet nézni is rossz! Ez a helyzet komoly próbatétel elé állítja az aktív életet élő műsorvezetőt, aki így teljesen kiszolgáltatottá vált, nemcsak dolgozni, de gyakorlatilag pihenni, gyógyulni is képtelen lesz szerettei folyamatos támogatása nélkül. Ráadásul a tűzforró nyári napokon különösen rossz lehet dupla gipszet viselni… 

A bejegyzés melletti üzenőfalat pillanatok alatt ellepték az aggódó, érdeklődő és jobbulást kívánó rajongók és barátok hozzászólásai.

„Kedves Mindenki! Köszönjük szépen a kedves szavakat, sokat jelent ez most neki, hogy ilyen sokan gondolnak rá! Biciklibaleset történt, eltört mindkét karja, ezért Édesanyám nem tud sajnos jelenleg válaszolni az üzenetekre, sok türelemmel és szeretettel próbáljuk neki könnyebbé tenni ezeket a napokat! Hamarosan jelentkezik”
– írta Andi lánya.

A hozzászólók között Joshi Bharat is üzent.
„Ölelésünk Andinak és gyors gyógyulást kívánunk”
– írta a Rádió Bézs Egy férfi és egy nő című beszélgetős műsorának házigazdája.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás