„Élvezzétek ki minden percét...!” – üzent a tévés Szandiéknak, ezt kevesen gondolták róluk

Fontos nap érkezett el az énekesnő és férje életében.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.
Szandi Kandász Andrea házassági évforduló ezüstlakodalom

Isten is egymásnak teremtette őket – juthat eszünkbe Szandi és Bogdán Csaba kapcsán. Az énekesnő mindössze 16 éves volt, amikor megismerte a nála 16 évvel idősebb zenészt, az Első Emelet együttes alapító tagját. Szárba szökkenő szerelmüket pedig kereken 25 évvel ezelőtt magasabb szintre emelték: összeházasodtak. Az énekesnő az évek során három gyermekkel ajándékozta meg a párját. Leírni is furcsa, de a nagycsaládos házaspár a héten ünnepelte az ezüstlakodalmát!

47 évesen ezüstlakodalmat ünnepelhet Szandi, aki mindössze 16 volt, amikor megismerte később férjét, Bogdán Csabát

„Ma van a 25. házassági évfordulónk! Ma ünnepeljük azt, hogy 7 év szerelem után a jó Isten színe előtt megfogadtuk, hogy jóban-rosszban összetartunk és tiszteljük, szeretjük egymást egy életen át! Hálás vagyok mindenért, amit együtt éltünk meg és mára három gyermekünkkel egy igazi erős szövetséget alkotunk. Nincs is ennél fontosabb, hiszen mi egy életre választottuk egymást!”
– írta Szandi a férjével, Bogdán Csabával közös fotója mellé az Instagram-oldalára kedden. Rengetegen gratuláltak a sztárpár ezüstlakodalmához, köztük a népszerű tévés, Kandász Andi is.

„Drágáim! Szívből gratula! Élvezzétek ki minden percét, ahogy az elmúlt 25-nek! Nagyon szerethető pár vagytok így együtt!”
– írta Kandi.

Elárulta Szandi a titkot

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2023. június 13-án az Instagram-oldalán posztolt arról Szandi, hogy mi a hosszan tartó párkapcsolat titka. „Sokszor kérdezik tőlem, hogy mi a hosszan tartó párkapcsolat titka. Nagyon nehéz erre röviden válaszolni. Egyet tudok, hogy mi sokat tettünk mindketten azért, hogy boldogok legyünk. Ahhoz, hogy együtt tudjunk fejlődni, sokszor lejjebb kell adni az egóból, az önzést pedig el kell felejteni. Nem szabad sérelmeket dédelgetni, inkább megbeszélünk minden problémát őszintén. Nem kell elutazni távoli szép helyekre ahhoz, hogy tudjunk egymással foglalkozni. A hétköznapokban is meg lehet találni azt az időt, ami csak kettőnkről szól. Meg kell tanulni megbocsátani egymásnak, ha sérelem ér és nem szabad haragot tartani, a lángot pedig – ami egykor fellobbant – igenis életben lehet tartani!” – foglalta össze tanácsait az énekesnő.

Rohan az idő: 25 éve mondta ki egymásnak a boldogító igent Szandi és férje, Bogdán Csaba:


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás