Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével





A híres tévésről egy pár nappal ezelőtt derült ki, hogy újra rátalált a szerelem. Bár Joshi Bharat eldöntötte, hogy nem beszél majd nyilvánosan a kapcsolatáról, ő is tudja, hogy két közismert ember viszonyát nem lehet elrejteni a kíváncsi szemek elől.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.04.28.
Joshi Bharat szerelem bujkálás színésznő

Joshi Bharat újra szerelmes, egy csinos színésznő, Kis Virág rabolta el a szívét. A két híresség a Rádió Bézs stúdiójában találkozott először, és a hírek szerint mindössze percek kellettek ahhoz, hogy egymásba is szeressenek. Nagy szó ez egy olyan embernél, aki már két komoly kapcsolaton is túl van, és akinek meggyőződése volt, hogy bár törekedett a boldogságra, 68 évesen már nem egyszerű dolog párra lelni. 

SZL_9975 Joshi Bharat
Joshi Bharat szerint sosem késő boldognak lenni (Fotó: Szabolcs László)

Mindent elsöprő érzelmek 

Fejben persze nagyon könnyű eltervezni, hogy miként kellene élni, viszont ha betoppan az ember életébe a nagy ő, az minden korábbi elképzelést boríthat. Pontosan ez történt a híres sorselemzővel is, aki meglátva Kis Virágot, újra azt érezte, amit már nagyon régen: elvarázsolták a szívét. Joshi jól ismerve a média világát és a kommentelőket a közösségi oldalakon már az első nyilatkozataiban kifejtette, hogy nem szeretne részleteket megosztani a kapcsolatukról, közszereplőként azonban nagyon nehéz helyzetben van, hiszen nagyon sokan kíváncsiak arra, hogyan élik meg a szerelmes hétköznapjaikat. Joshit arról kérdeztük ezért, milyen terveket dolgozott ki annak érdekében, hogy ne ők legyenek a pletykák fókuszában?

SZL_6702
Joshi Bharat szeretné a magánéletét megtartani magának Fotó: Szabolcs László

Joshi Bharat és szerelme nem bujkál 

Mindketten közszereplők vagyunk, elkerülhetetlen, hogy az újságok érdeklődnek a magánéletünk felől, illetve hogy a nagyközönség is ránk figyeljen. Nincs is ezzel semmi gond

mondta a Metropol megkeresésére, Joshi Bharat.

Szóval különösebb haditerv nincs, nyilván nem fogunk bujkálni, elmegyünk majd nyilvános rendezvényekre is, büszkén vállaljuk egymást. Annyit talán megtehetünk, hogy igyekszünk majd megtartani magunknak az intim pillanatainkat, egy bizonyos határon belül senkit sem fogunk beengedni, a saját védelmünk érdekében

magyarázta Joshi. aki szerint van jó oldala is annak, hogy kiderült a szerelmük.

Egy dolog miatt viszont kifejezetten örülök, hogy kiderült a szerelmünk: azt gondolom, hogy ez egy nagyon jó üzenet azoknak, akik fáradhatatlanul keresik a boldogságot. Mi vagyunk az élő példa arra, hogy sosem szabad feladni, hogy sosem késő boldognak lenni, törekedni a boldogságra. Ha nekünk sikerült, másnak is összejöhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás