Zámbó Jimmy fia kórházban járt: Megdöbbent a röntgenfelvételen — Fotó

Zámbó Jimmy legidősebb fia még áprilisban szenvedett csúnya balesetet a bringájával. Zámbó Krisztián most újra orvosnál járt, és meg is mutatta a vizsgálat eredményét.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.06.13.
Zámbó Krisztián röntgenfelvétel baleset

Zámbó Krisztián áprilisban a közösségi oldalán számolt be arról, hogy 44 éves korára összehozta az élete első biciklibalesetét.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián könyöktörést szenvedett (Fotó:Nagy Zoltán)

Az esés olyan szerencsétlenül sikerült, hogy az énekes komoly könyöktörést szenvedett, a teste telis-tele volt zúzódásokkal, napokig menni is alig tudott. A baleset a lehető legrosszabbkor jött, hiszen Krisztián hosszú időszak után végre újra rávette magát a kondizásra, a testén pedig már kezdett is látszani a törődés. Az épített izom azonban nyomtalanul eltűnt a felépülése alatt. 

Zámbó Jimmy legnagyobb fiának rehabilitációja lassan zajlott, de nagyon kellett rá ügyelnie, hogy ne erőltesse túl magát. Végül másfél hónap kihagyás után jelentkezett a konditeremből.

„Végre, másfél hónap után jelentkezem innen a konditeremből. 

Sajnos kihagytam sok időt, mert látjátok, a csuklóm még mindig gyógyulásban van. A könyököm sem az igazi még, a bordáim még meg vannak zúzódva, ezért kellett ennyi időt kihagynom. Ez látszik is rajtam.

Pedig olyan szuper volt, hogy elkezdtem cardiózni, és lemenni rólam a kilók... De hát sajnos ez a helyzet volt, hogy nagyon nem tudtam kimozdulni otthonról, csak amikor éppen fellépésen voltam. Akkor meg gipsz a kezemen, a karomon, mindenhol... Elképesztő nehéz volt. 

Most viszont már elkezdtem a mozgásokat, úgyhogy alig várom, hogy végre leadjam azt a súlyt, amit sikerült a balesetem előtt leadni.

Drukkoljatok nekem” írta pár hete Krisztián az Instagramon.

Ebcsont beforr: Zámbó Krisztián végre megnyugodhat

Most viszont, egészen pontosan szerdán végre fellélegezhetett Zámbó Jimmy fia! Krisztián a közösségi oldalán számolt be arról, hogy újra elment a kórházba, a röntgenfelvételből pedig egyértelműen kiderült, hogy összeforrtak a csontjai.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián balesete és gyógyulása után örömteli hírről számolt be. (Fotó: Facebook)

Így most nincs más hátra, mint előre!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás