Nem semmi, ami kiderült! Így választ párt Zalatnay Cini

A legendás énekesnő régóta egyedül van, de töretlenül vágyik a szerelemre. Zalatnay Cini most elárulta, ki segít neki a párválasztásban...



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.06.10.
zalatnay cini szerelem párválasztás

Az énekesnő rajongva szereti az állatokat, ami nem is tagadja , bizony okozott már gondot a párkapcsolataiban. Zalatnay Cini ugyanis nem tilt meg semmit a kedvenceinek, azt csinálnak a házában, amihez csak kedvük van. De az énekesnő abból sem csinál titkot, hogyha egy férfit ki nem állhat a kutyája, akkor bizony nem lesz tartós a dolog. És ez igaz fordítva is, ha egy udvarlónak nem tetszik a kutyája, és választásra kényszeríti, akkor bizony a négylábú győz.

Zalatnay Cini
Zalatnay Cini mindent megtesz a kutyája kedvéért, akár szakít is, ha arról van szó (Fotó: Facebook)

Zalatnay Cini kutyájának áldását kell adnia a szerelmére

Jelenleg hat macskával és egy magyar vizslával él együtt a legendás művésznő, a négylábúak pedig szabadon randalíroznak a lakásában. Zalatnay Cini kedvenceinek semmi sem tabu, bizony előszeretettel fekszenek a franciaágyában is. 

Pannika a harmadik vizslám, volt korábban a Marcika, Sárika, aki tavaly ment el, és volt két csodálatos szamojedem, Samu és Szamóca, és volt egy csodálatos huskym, a Doki” – mesélte Zalatnay Cini a Mokka kamerája előtt. Majd hozzátette: Nálunk nincsenek szabályok az állatoknak, még akkor sem, ha egyébként az emberek megbélyegzik a sztárokat, ha már nincs pasi, nincs szerelem, szex, akkor állatokkal veszik körbe magukat. De ez nem igaz! Mert én már 6-7 évesen harcoltam az állatokért!

Ez a fajta ragaszkodás a kutyákhoz, a macskákhoz olyan szinten az énekesnő az életének része, hogy a párkapcsolataira is rányomta a bélyegét. Nem is tagadja, ha valakinek ez nem tetszett, akkor annak a férfinak nem volt helye sem a szívében, sem az ágyában. Ha valamelyik udvarlója nem tetszik a kutyájának, vagy fordítva, annak nincs esélye nála. Pedig az énekesnő a mai napig vágyik a szerelemre, de nem mindenáron. 

Volt olyan pasim, nem is egy, akinek nem tetszett, hogy a kutyák velem alszanak a franciaágyban. De a végén vagy mi győztünk a kutyákkal, és elfogadta ezt, vagy ha nagyon nem tetszett neki, akkor így járt. De azért általában beletörődtek. De nem véletlenül van nekem több mint 30 éve egy nád franciaágyam... ült itt ezen az ágyon Zámbó Jimmy és sokan mások, akik már nincsenek köztünk, itt vezettem ezen az ágyon talkhsow-t is. Na, de tényleg nem véletlen az ágy hatalmas mérete, 2x2 méteres, ezen aludt már egyszerre négy kutya is, pontosabban két ember és a négy kutya...

– mesélte a művésznő.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás