Ez komoly: nem hiszed el, hol tűnt fel Zámbó Jimmy aláírása — Fotó

A 23 évvel ezelőtt elhunyt énekesért ma is rengetegen rajonganak. Valaki most magára is tetováltatta Zámbó Jimmy nevét.Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.03.21.
Zámbó Jimmy Zámbó Adrián énekes tetoválás

Zámbó Jimmy vitathatatlanul a magyar zenei élet egyik legsikeresebb előadója, 23 évvel a halála után is tömegek rajonganak érte, a dalait pedig most, évtizedekkel később sem feledik, ugyanúgy dúdolják, mint annak idején.

Zámbó Jimmy
Tetoválás lett Zámbó Jimmy aláírásából. (Fotó: MTI)

A sokak által csak Királynak becézett énekes körül számos legenda kering, valaki pedig még mindig akkora rajongója, hogy az alkarjára varratta Jimmy aláírását. Erről a néhai énekes legkisebb fia, Zámbó Adrián osztott meg egy fotót a Facebookon, a 24 órán keresztül elérhető történetében. 

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy aláírásából tetoválás lett. (Fotó: Facebook)

Na, kinek az aláírása ez, gyerekek?

tette fel követőinek a kérdést a tetoválás készítője.

Zámbó Adrián megszólalt a tetoválásról

A Metropol megkereste Zámbó Jimmy legkisebb fiát, aki örömmel mesélt az elkészült tetkóról.

Az egyik legjobb barátom varratta magára apu aláírását, mivel hosszú évek óta nagy tisztelője. Gyerekkorunk óta ismerjük egymást, együtt alakult ki a zenei ízlésünk is, aztán ő később nagy rajongója lett apunak.

„Megvásárolta az egyik eredeti aláírását, azzal ment be a tetoválószalonba, ma már pedig ott díszeleg az alkarján. Nagyon büszke vagyok rá”

árulta el a Metropolnak Zámbó Adrián.

Árulják Zámbó Jimmy csepeli házát

Zámbó Jimmy életét és halálát is olyan misztikum övezi a mai napig, hogy az emberek minden, az énekessel kapcsolatos hírre felkapják a fejüket. A XX. század egyik legmeghatározóbb előadóművésze egy csepeli házban élt, és ott is érte a tragikus fegyverbaleset. A falakon ma is kint vannak az arany- és platinalemezei, a család fotói, a polcokon Jimmy számára kedves szobrok fogják a port. Mintha soha el sem ment volna onnan. Ebben a házban él a mai napig az énekes felesége és a legkisebb fiú, Zámbó Adrián. A 200 négyzetméteres ingatlan azonban túl nagynak bizonyult kettejüknek, ezért meghirdették eladásra. 130 millió forintot kérnek érte, igaz, az új tulajdonos még nem kopogtatott.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás