Zámbó Jimmy fia végre kimondta: ebből a házból biztos nem lesz múzeum





Zámbó Adrián nem ért egyet Alekosszal. Szerinte nagyon rossz ötlet lenne múzeummá alakítani édesapja csepeli villáját.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.01.10.
Alekosz Zámbó Jimmy Zámbó Adrián múzeum ház

Meglepő hirdetés bukkant fel november elején az egyik legnagyobb és legismertebb hazai ingatlanportálon! A 23 évvel ezelőtt elhunyt Zámbó Jimmy családja ugyanis hosszas gondolkodás és családi kupaktanács után úgy döntött, megválik attól a csepeli háztól, ahol a mai napig Királyként emlegetett énekes a mindennapjait töltötte, és ahol tragikus körülmények között életét vesztette 2001. január 2-án.

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy fia nem akarja, hogy múzeum legyen az énekes csepeli villájából (Fotó: MTI)

A 200 négyzetméteres, négyszobás ingatlan ára egészen pontosan 129,9 millió forint már a hirdetés megjelenése óta, az már más kérdés, hogy nem úgy tűnik, mintha igazán kapkodnának a Szent László utcában található, régi berendezési tárgyakkal együtt lefotózott házért. Az legalábbis biztos, hogy az elmúlt 5 hónapban még nem kopogtatott az ajtón az új tulajdonos.

„Annyit mondhatok, hogy folyamatban van az ügy, jönnek az érdeklődők, sokan is vannak, de konkrét előrelépés még nem történt az ügyben. A vételár részét képezik egyébként a bútorok, de édesapám díjait és ereklyéit biztosan nem hagyjuk ott” – jelentette ki határozottan Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián, aki természetesen értesült Alekosz azon ötletéről is, amely szerint a csepeli villát múzeummá, zarándokhellyé kéne tenni.

Zámbó Adrián
Zámbó Adrián kizártnak tartja, hogy múzeum legyen néhai édesapja házából (Fotó: Zámbó Adrián)

„Ebből a házból biztosan nem lesz múzeum, annyit mondhatok. Annál nagyobb képmutatást el sem tudok képzelni” – fűzte hozzá Adrián, aki rendszeresen tölt fel a TikTokra olyan videókat, amelyekben Jimmy díjait, elismeréseit mutatja be.

Alekosz aggódik a ház jövője miatt

Amikor Alekosz értesült arról, hogy eladó Jimmy csepeli villája, azonnal beindult a fantáziája! Ő azon a véleményen van, hogy a házat múzeummá kellene alakítani, Jimmy-rajongóként pedig aggodalommal tölti el, hogy esetleg egy olyan személy lesz az új tulajdonos, aki nem értékeli eléggé a Király munkásságát.

„Ne egy tingli-tangli proli vegye meg a házat! Továbbá nem akarok száradó pelenkákat látni a tornácon, családosok,  főképp nagycsaládosok se vegyék meg! Minek? Hogy a gyerekek ugráljanak a lemezeken?”méltatlankodott már előre a Ripostnak a realitysztár, aki alapból nem ért egyet a ház eladásával, de úgy van vele, hogy ha már így döntött a család, akkor jól gondolják meg, ki lesz az új tulajdonos.

A házról feltöltött hirdetés ide kattintva megtekinthető.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás