Szigorú feltételt szab a család a csepeli Zámbó Jimmy-palota új tulajdonosának





Kiemelt szempont lett az értékesítésnél, hogy a család semmiféleképp nem akar múzeumot Zámbó Jimmy csepeli házából. A házat csak lakhatási célra lehet majd használni, az új tulajdonos nem élhet vissza a család hírnevével.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.13.
Zámbó Jimmy palota eladó

Nemrég röppent fel a köztudatba a hír, hogy Zámbó Jimmy egykori palotáját az interneten árulja a Király családja. A csepeli ingatlan cirka 130 millió forintért hirdették meg. Ennyi pénzért szintén Csepelen kaphatunk egy 200 négyzetméter alapterülettel rendelkező házat, amihez 419 négyzetméternyi telekterület, egy garázs és egy medence is tartozik. A Metropol kiderített pár részletet az ingatlanról, amire tudomásunk szerint hatalmas az érdeklődés.

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy eladó palotájára rengeteg az érdeklődő

A relikviák nem eladók

Mint ahogy a hirdetésben is jól látható, a ház rengeteg relikviát tartalmaz Jimmy életéből és fénykorából, de ezek a történelmi jelentőséggel bíró tárgyak nem eladók. A ház eredetileg bútorozatlanul várja új tulajdonosát, de megbeszélés tárgyát képzik az alapvető bútorok, melyeket még maga a legendás énekes is használt.

Zámbó Jimmy palotája
Fotó: Ingatlan.com

A házat lakják, de azonnal költözhető

Az is kiderült, hogy a házban a mai napig Zámbó Jimmy fia, Adrián és egykori felesége, Zámbó Edit lakik. Kettejük számára ez a ház túl nagy, szinte már bújócskázni is tudnának benne ketten, ezért úgy döntöttek, megválnak tőle, és amennyiben szükséges, a ház szinte azonnal költözhető. Arra is fény derült, hogy az ár minimálisan alkuképes.

Nem múzeumnak szánják

Kiemelt szempont lett az értékesítésnél, hogy a család semmiféleképp nem akar múzeumot a házból, és Jimmy relikviáit sem tennék semmilyen tárlat részévé. Ezért a házat csak lakhatási célra lehet majd használni, és a leendő vevő nem élhet vissza a Zámbó-család hírnevével. Mint kiderült, az ingatlanra hatalmas az érdeklődés, de az olvasók egy részét igazán nem is maga az ingatlan érdekli, hanem az a tény, hogy vajon sikerült-e A Király lelkének eltávoznia az ingatlanból.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás