Súlyos titkokat pletykáltak ki a helyiek Zámbó Jimmy eladó nyaralójáról





Zámbó Jimmy eladó nyaralójának falai bizony sok mindent láttak, legalábbis ezt állítják azok a régi ismerősök, akiket annak idején beavatott a Király a privát magánéletének sikamlós részleteibe.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.10.06.
Zámbó Jimmy eladó ház kéjlak nők csónak

Hetek óta beszédtéma, hogy eladóvá vált Zámbó Jimmy egykori búvóhelye, a ráckevei Angyalszigeten található háza. A kizárólag csónakkal megközelíthető ingatlan önmagában nem tűnik nagy befektetésnek, a falai fából vannak (bár szigetelt), víz nincs bevezetve, azért a pár száz méterre található kúthoz kell menni. A ház előnye azonban, hogy tartozik hozzá két stég is, és egy viszonylag nagy telek, ami teljesen el van zárva a külvilágtól. És itt a lényeg! Jimmy itt végre önmaga lehetett, a nyugalmát semmi sem zavarta meg. 

Jimmy háza
Jimmy egykori háza még mindig eladó 

Különleges életút  

Zámbó Jimmy 2001 január másodikán tragikus körülmények között hunyt el. Az otthonában valahogy elsült egy maroklőfegyver, a golyó pedig az agyába fúródott. Esély sem volt a megmentésére. A Király rejtélyes halálával kapcsolatban ennyi évvel az események után is több a kérdés, mint a válasz... Összeesküvéselméletek garmada született, a rajongók magánnyomozásba kezdtek, hogy megtalálják a felelőst, de sem ők, sem a rendőrség nem jutott más következtetésre: az énekes maga húzta meg a ravaszt, véletlenül. Jimmy óriási sztár volt a kilencvenes években, a hallgatósága úgy rajongott érte, mintha egy földre szállt istenség lett volna, a sírja zarándokhellyé változott, a róla szóló anekdotákat a mai napig mesélik az emberek. Ezen történetek között bukkantak fel azok a szóbeszédek, melyek az említett ráckevei nyaralóval kapcsolatosak...

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy-nek rövid, de annál különlegesebb élete volt. 42 évesen halt meg Fotó: Zámbó Jimmy 

Tivornyák 

A jólértesültek szerint nem véletlenül esett Jimmy választása erre az elszeparált helyre. A ráckevei Angyaliszigetre kizárólag csónakkal lehet bejutni, az egymás mellett sorakozó házak mindegyikének privát kertje van, buja növényzettel benőve, a szomszédok korlátozottan látnak át a másikhoz. Amikor Jimmy először megjelent ott, természetesen összesúgtak a helyiek, akik néha az akaratuk ellenére is megpillanthatták, amikor a híresség megérkezik. Általában nem egyedül... Az énekes a pletykák szerint sokszor megfordult itt hölgyek társaságában, akiknek a kiléte már örökre titok marad. Van olyan helyi, aki szerint egy igazi kéjlak volt a hétvégiház, a néhanapján onnan szűrődő hangok alapján. Jimmy mindig odafigyelt, hogy se magát, se a társaságát ne hozza kellemetlen helyzetbe, így igyekezett a be- és a kicsónakázást olyan időpontban megejteni, amikor a lehető legkisebb az esély arra, hogy valakivel találkozhatnak. 

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy imádta a nőket Fotó: Zámbó Jimmy 

Ennek az információnak a birtokában talán már elképzelhető, hogy egy Jimmy-rajongó mégis hajlandó lesz megvenni az átlagnál egy kicsit drágábban meghirdetett ingatlant... Hiszen biztos lehet benne, hogy a Király itt tényleg fantasztikusan érezte magát, akár egyedül volt, akár nem.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás