Mi történt? Király Viktor arcát piros foltok díszítik

Jobb adni mint kapni, ez nemcsak karácsonykor igaz, hanem a küzdősportok mindennapjaiban is. Király Viktor nemrég a brazil jiu-jitsu-ban próbálta ki magát, aminek meg is lett az eredménye.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.06.27.
Módosítva: 2024.06.27.
Király Viktor küzdősport sérülés

Király Viktor az elmúlt hónapokban nagy életmód váltáson ment keresztül. A Megasztár egykori győztese saját bevallása szerint nagyon kikerekedett ezért diétába és mozgásba kezdett az év elején. A változás pedig egyre inkább szembetűnőbb lett, mára a boksznak és a rendszeres testmozgásnak köszönhetően több mint 16 kilót sikerült leadnia.

Király Viktor
Király Viktor már nem érezte jól magát a bőrében, ezért kellett életmódot váltania
 (Fotó: Farkas Hajnalka/Facebook

Jobb adni...

Azonban a napokban egy újabb sportba, a brazil jiu-jitsuba kezdett bele, láthatóan nagy elánnal. Ugyanis Viktor egy videóban mutatta meg, hogy az orrán és a szeme alatt is egy-egy piros folt volt az edzés után.

A küzdősport olyan mint a karácsony, jobb adni...

 – mondta a videóban nevetve Viktor, akit láthatóan cseppet sem zavarnak felszíni sérülései.

Király Viktor edzésen
Durva piros foltjai lettek Király Viktornak Fotó: Instagram/Király Viktor

Le a kalappal Király Viktor előtt

Joggal lehet büszke teljesítményére az énekes, aki azt is elárulta, hogy egy applikáció segítségével számolja a kalóriákat. Így azt is pontosan nyomon tudja követni, hogy naponta 1200 kalóriát vigyen a szervezetébe. 

„Hazaértünk, bevásároltunk mindent, ami fontos, azt megvettük. Biztos sokan tudjátok, egy pár hónappal ezelőtt eléggé nagyobb voltam, mint szoktam, 101 kg. Eléggé drasztikusan felment a súlyom, ezért elindítottam egy teljesen új időszakot. Egy egészséges, fitt periódust, rendszeresen járok edzeni. De, ahogy biztos sokan hallottátok, hogy az edzés mellett az egyik legfontosabb betartani a kaját. Én kicsit fanatikus módon csinálom, hogy számolom a kalóriákat” – mondta saját vlogjában Király Viktor.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás