Előbb a szórakozás, utána munka – Király Viktor ezért fordított a sorrenden

A népszerű énekes Spanyolországba vitte a családját, Anitát és Kolent.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.06.09.
Módosítva: 2024.06.09.
Király Viktor utazás Spanyolorszrág

Mindenki örült, amikor Király Viktor és felesége másfél év különélés után ismét egymásra talált. Láthatóan újra tombol közöttük a szerelem, és nagyon sok időt töltenek együtt, hiszen a népszerű énekest nemrég még a családja is elkísérte egy videóklip forgatására. 

Király Viktor
Király Viktor és Virág Anita újra egymásra talált, a pár boldogabb, mint valaha (Fotó: Bánkúti Sándor)

Spanyol kiruccanás

A napokban az egész Király család repülőre ült, és meg sem álltak Spanyolországig, ahova fellépni utazott ki Viktor. De úgy gondolták, hogy előbb indulnak, és így egy rövid nyaralást is be tudnak iktatni a munka mellett. Emiatt pedig megfordult a sorrend: helyet cserélt egymással a munka és a szórakozás. 

Sziasztok! Mi a reptéren vagyunk, úton vagyunk Spanyolországba! Kérlek szépen, Alicante mellé Benidormba a Costa Blanca-i magyar közösséghez, és egy jó nagy bulit fogunk csinálni. Mi családostul megyünk, egy-két napot napozunk, aztán vasárnap este fellépés

– fordult oda feleségéhez mosolyogva Viktor, aki az érkezés után több képet is megosztott huszonnégy óráig tartó Instagram-történetében.

Muszáj volt változtatnia Király Viktornak

Király Viktor sosem tagadta, nála is folyton érvényesült a jojóeffektus, vagyis ha sikerült elérnie a versenysúlyát, azt csak pillanatokig tudta tartani, mielőtt újra visszajöttek rá a pluszkilók. Nos, ennek az időszaknak vége. Viktor mostanra rengeteget fogyott, és már elérhető közelségbe került az általa kitűzött 85 kiló.

„Szinte hallottam, ahogy valami átkattant az agyamban aznap. Leléptem a mérlegről, ami, esküszöm, felsóhajtott, és abban a pillanatban neki is ugrottam az életmódváltásnak. Ehhez ugyanis már nem lett volna elég egy szimpla fogyókúra. Tisztában voltam vele, hogy a negyven nagy vízválasztó egy férfi életében. Tulajdonképpen egyfajta lélektani útelágazás, ahol el kellett döntenem, hogy folytatom-e azt az életvitelt, amivel elértem azt a bizonyos száztíz kilót, vagy esélyt adok magamnak egy egészségesebb és élhetőbb B oldalnak – mesélte korábban a Metropolnak a Megasztár győztese. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás