Édesanyja mentette meg: Király Viktor kisfiában egy világ törhetett össze

Király-Virág Anita a hétköznapjaikról gyakran oszt meg vicces videókat a TikTok oldalán, amit imádnak a rajongók. király Viktor felesége legutóbb azt mesélte el, hogy hogyan bukott le majdnem a kisfia előtt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.23.
Király Viktor Király-Virág Anita család feleség lebukás

Király Viktor és Király-Virág Anita között újra szent a béke, amit mi sem bizonyít jobban, mint a vidám kis videók, amiket az énekes felesége a TikTok-on oszt meg a mindennapjaikról. Legutóbb nagy pakolásba kezdtek a kisfiával, Kolennel, aminek az lett az eredménye, hogy olyasmi került elő, ami miatt az anyuka igencsak kínos helyzetbe került. Persze ügyesen kivágta magát a nehéz szituációból, de majdnem lebukott.

király viktor
Király Viktor felesége nehezen magyarázta ki magát a kisfiuk előtt (Fotó: Bánkuti Sándor)

Anita és Kolen együtt pakoltak, amibe véletlenül baki csúszott, ugyanis a kisfiú megtalálta a manót, aki december elején szokott „eljönni hozzá”, hogy különböző csínyeket kövessen el, majd karácsonykor „hazamegy” az északi sarkra.

Lebuktam. Azaz majdnem, az óriási pakolásban előkerült Elf manó. Pontosan fél órán át magyaráztam, hogy ő most azért jött, hogy megfigyelje, hogy viselkedik, majd reggel visszamegy a Mikuláshoz és elmondja neki. Így utólag belegondolva ezt innentől minden nyáron egyszer bevezetem, sőt az is lehet, hogy havi egyszer eljön csekkolni. Köszi Elfi, a mai napra megvagyok

 – írta a videóhoz az anyuka.

Király Viktor kisfiát nem könnyű átverni

Szerencsére a kicsinek végül hihetőnek tűnt ez a magyarázat és nem szúrta ki az átverést, de eleinte gyanakodott kicsit, hogy vajon miért látogathatta meg a karácsonyi manó júniusban. Úgy látszik Anita kénytelen lesz innentől új búvóhelyet keresni a mikulás segédjének, bár lehet, hogy egy-egy nehezebb napon bevetheti, ha Kolen nem viselkedik jól.

@anita_virag Lebuktam🤦🏽‍♀️ Azaz majdnem… az óriási nagy pakolásba előkerült Elf manó…😂🤦🏽‍♀️ pontosan fél órán át magyaráztam hogy ő most azért jött hogy megfigyelje hogy viselkedik… majd reggel visszamegy a Mikuláshoz és elmondja neki🤣 Így utólag belegondolva ezt innentől minden nyáron egyszer bevezetem🤣🤣🤣 sőt az is lehet hogy havi egyszer jön csekkolni😂 KÖSZI ELFI, a mai napra megvagyok😂❤️ #mamitéma #momlife #elfontheshelf #momsoftiktok #mylife #nekedbe #foryoupageofficiall ♬ original sound - Anita Virág

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás