Kész a bikinitest: ezek a sztárnők fogytak le nyárra

Kész a bikinitest, lefogytak a nyárra a celebnők. Ivancsics Ilona, Erdélyi Mónika és Halastyák Fanni is jelentős fogyás után várja a nyarat.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.06.09.
Módosítva: 2024.06.09.
Ivancsics Ilona Erdélyi Mónika Jábok Zoli veres Mónika fogyás

Beütött a nyár, indul a strandszezon, kedvenc celebnőink összesen több tucat kilót adtak le a forró hónapokra.

Nika teljesen átalakult

Veres Mónika egészen kis korától kezdve az énekesi pályára készült: ének-zene tagozatos általános iskolába járt, majd a Magyar Állami Operaház gyermekkórusának tagja lett. Tehetsége vitathatatlan, ő azonban nem volt teljesen az a színpadképpel. 

A pluszkilók egészségügyi gondot jelentettek, hormonproblémákkal küzdött, s inzulinrezisztencia alakult ki nála. Szakemberrel találták meg az egészséges módját a változtatásnak, de Nika szerint a több mint tizenkét kilós fogyásban az is szerepet játszott, hogy szakmailag nagyon jól érzi magát.

© Unger Tamás
Nika 2020-ban: a pluszkilók egészségügyi problémát is okoztak az énekesnőnél (Fotó: Unger Tamás)

Óriási biztonságot hoz, ha belenézek a tükörbe és nyugodt szívvel engedem útjára azt a lányt, aki egy helyen biztosan, a színpadon az a Nő, akiben bízik, aki éppen akkor a legjobban szereti az embereket és azt a világot, amiben élhet!” – vallott nemrég a közösségi oldalán.

Ivancsics Ilona gyógynövényekkel fogyott

A Szomszédok színésznője mindig is csinos volt, az elmúlt években azonban egy kicsit elveszett a fókusz, ráeszmélt, változtatnia kell, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

293A7934
Ivancsics Ilona mindig is adott a külsejére, mégis úgy érezte, változtatni kell (Fotó: Szabolcs László)

Több mint tíz kilót fogyott gyógynövényes módszerrel. A Borsnak korábban elmondta, a természetesség híve, nemrég fürdőruhás fotózást vállalt, hogy saját esetével példát mutasson a hölgyeknek, hogy sosem késő elkezdeni változtatni.

Tíz kilót fogyott év elejére Ivancsics Ilona, bátran visel majd fürdőruhát nyáron a strandon – Fotó: Váradi Tamás

Nemazalány túl sokat fogyott

Halastyák Fanni mindig is vékony, sportos alkatú lány volt, az utóbbi időben mégis felszaladtak rá a kilók. Mégsem ez lepte meg a rajongóit, hanem az, hogy azután néhány hónap alatt drasztikusan le is fogyott.

Két hónap alatt fogytam tíz kilót, aztán a következő két hónapban még egy párat. 72 kilóról indultam, most talán hatvan kiló vagyok… Nagy fogyás ez, nem kétséges. Az igazság az, hogy én eleve, genetikailag vékony lány vagyok, ha megnézem a régi fotóimat, azokon csont és bőr vagyok. Rendészeti gimnáziumba jártam, ott például kockás hasam volt, szóval nem az a meglepő, ahogy most festek, hanem az volt, ahogy 72 kilósan kinéztem” – fogalmazott nemrég a Borsnak az énekesnő.

Erdélyi Mónika Jákob Zolival fogyott le

Május elsején robbant a hír, hogy a műsorvezetőnő néhány hét alatt húsz kilótól szabadult meg, amit Jákob Zoltán vadonatúj életmódprogramjának köszönhet. Így tizenöt éve tartó küzdelemben aratott győzelmet a felesleges kilók felett. 

A multimilliárdos üzletember, Jákob Zoltán segített Mónika átalakulásában (Fotó: Jákob Zoltán)

Mónika elárulta, korábban akárhogy is koplalt, nem sikerült nyolc kilónál többet leadnia, s az sem volt sosem tartós eredmény. Egészen mostanáig. Nemrég elárulta, még néhány kiló azért elválasztja a kitűzött céltól, s utána már bátran húz fürdőruhát a nyári szezonban.

@borsonline Ruhatáráról vallott a nagy fogyás után Erdélyi Mónika. Húsz kilót fogyott Erdélyi Mónika, és itt még nem áll meg. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #erdélyimónika #fogyás #divat ♬ eredeti hang – Bors - Bors

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás